Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Izradite originalan adventski vijenac

Ukrašavanje doma u očekivanju Božića može biti kreativno.

Advent ili došašće je vrijeme pripreme za najljepši kršćanski blagdan Božić. U adventsko vrijeme počinje se uređivati dom, a neizostavan simbol koji nas podsjeća da se približava Božić je adventski vijenac.

Obično je napravljen od zimzelenih grančica i četiri svijeće. Četiri nedjelje prije Božića počinju se paliti svijeće na adventskom vijencu što simbolizira svjetlo i nadu koju očekujemo s rođenjem malog Isusa.Ako ove godine ne želite kupovati klasični adventski vijenac od zimzelenih grančica, možete sami izraditi svoj originalan adventski vijenac.Možete koristiti boce vina i svijeće i napraviti neobičan vijenac. U četiri prazne boce umetnite visoke svijeće, a boce možete obojiti bojom u spreju ili omotati ukrasnim papirom i trakama.Na boce možete i nalijepiti poruke koje označavaju mir, veselje, nadu i ljubav koju donosi Božić.Originalna ideja je vijenac u posudi sa suhim voćem i raznim plodovima karakterističnim za božićno doba.U posudicu stavite suho voće kao što su brusnice, šipak, grahorice, mogranje, artičoke i četiri čaše u kojima ćete paliti svijeće. Posuda može biti drvena ili limena, a možete je dodatno ukrasiti prema volji.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dizajn

Što je najbolje, ovu vrstu radova možete sami napraviti, no to nikako ne znači da poslu treba pristupiti s nepažnjom i bez pripreme.

Moj dom

Nakon što ugradite krovni prozor, odmah ćete prepoznati prednosti toga da u vaš dom prirodna svjetlost ulazi odozgo.

Moj dom

Moel je pokrenuo svoju priču s ciljem da u domove donese novu razinu zadovoljstva i ugode.

Moj dom

Ako još niste sigurni kako možete oplemeniti kutak u kome stanujete, predlažemo nekoliko aktualnih trendova i dizajnerskih rješenja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.