Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Izražajni kontrasti iz H&M-a

Zabavna kolekcija koja podsjeća na školske klupe.

Pored svog šarenila u ovoljetnim kolekcijama, zaokret po pitanju boja i uzoraka nam dolazi iz H&M-a. Nadasve upečatljive kombinacije monokromatskih uzoraka s crvenom i plavom čine ovu mini kolekciju zanimljivim i odvažnim izborom za nešto hladnije dane. Ovdje predstavljene krpice odličan su izbor za upotpunjavanje izgleda koji u sebi ima nostalgični prizvuk bezbrižnih srednjoškolskih dana. Razbijte jednostavnost crno-bijelih kombinacija s nekom jarkom bojom i upotpunite modnim dodacima poput kravata ili torbica sa životinjskim printomJednobojne kardigane i blejzere upotpunite s nekim od otkačenih uzoraka na tajicama ili najlon čarapama. Popularni karo uzorak koji vreba s muških i ženskih košulja ovdje je sastavni dio ostalih odjevnih predmeta koji krojem vraćaju u 90-e. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Fashion report

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M s oduševljenjem najavljuje novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu - Simone Rocha.

Fashion report

H&M je po prvi puta odlučio komade iz ovogodišnje kolekcije za ljetnu sezonu predstaviti organiziravši experience trip u Umag.

S modne piste

Uzorci su prepuni minerala, drveća i biljaka koje je dizajnerski tim prenio na divni Jacquard te prozračne i lagane tkanine.

Uncategorized

U suvremenoj reinterpretaciji ljubavne priče potekle iz tradicije hrvatskog naroda prema kojoj su djevojke svojim zaručnicima-vojnicima vezivale oko vrata crveni rubac, odlično su se...

Advertisement