Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
cro a porter
cro a porter

S modne piste

Izrazito ženstven Schwarzkopf Cro A Porter

Za zaštitno lice odabrana je mlada Hana Fort Mlakar, novo modno lice aristokratskog izgleda iz agencije Talia model

Bliži se slavljeničko izdanje Schwarzkopf Cro A Portera, a ovosezonska kampanja odiše pomalo sjetnim, a izrazito ženstvenim i elegantnim stilom. Raskošna ljepotica kao sa slikarskog platna, u predivnoj haljini jedne od najdugovječnijih i najuspješnijih domaćih dizajnerica, Matije Vuice, krasi izdanje 25. jubilarne kampanje Schwarzkopf Cro A Portera. U ulozi fotografa našla se talentirana Jelena Balić.

Organizacijski i kreativni tim najpoznatijeg modnog zbivanja vrlo emotivno i s velikim entuzijazmom radi na svim detaljima jubilarne sezone. Pripreme su u punom tijeku, a posebna se pažnja usmjerila na kampanju koja će obilježiti ovu specijalnu sezonu. Za zaštitno lice odabrana je mlada Hana Fort Mlakar, novo modno lice nesvakidašnjeg, aristokratskog izgleda iz agencije Talia model.

Zbog prirodno crvene kose, porculanske puti te sivo-plavih očiju djeluje nestvarno, a s obzirom da je joj je ovo prvi manekenski aranžman, sjajno se snašla pred kamerom. U haljini Matije Vuice, stalne članice Cro A Porter obitelji, te predvođena idejnim začetnikom i umjetničkim direktorom Schwarzkopf Cro A Portera, Viktorom Dragom, izvrsno je preuzela zaštitnu ulogu ove slavljeničke kampanje. Za make up kampanje bila je zadužena Tena Bašić, a za frizuru Filip Šalković.

25. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se 26. i 27. ožujka u Studiju 2 zagrebačkog Jadran filma i pokazat će najbolje od hrvatskog dizajna za ovu sezonu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Duh i tijelo

Menopauza je sastavni dio života svake žene koja ulazi u svoje pedesete godine.

Beauty report

Schwarzkopf te obasipa proizvodima, a ti njih zanimljivim i kreativnim video recenzijama.

S modne piste

Dizajnerica Matija Vuica, koja je ove godine spektakularnom proslavom u Zagrebačkom HNK obilježila 35 godina svog rada na domaćoj modnoj sceni, svojom novom kolekcijom...

S modne piste

U subotu je u sklopu Fashion Week Zagreb/Cro a portera modnu reviju održala jedna od najpopularnijih domaćih dizajnerica Marina Lacković za Larie.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.