Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Top menadžerica

Izvorni hrvatski proizvodi

Delicije s potpisom.

Izvorno.hr je lanac trgovina gdje možete kupiti eno – gastro proizvode u kojima je zastupljena svaka regija Lijepe naše. Često puta smo svjedoci sklonosti da predstavljamo i promoviramo isključivo lokalnu gastronomsku baštinu npr. Dalmacije ili Istre, i pri tom zaboravljamo da Hrvatska u svojoj raznolikosti posjeduje gastronomska blaga i u njenim ostalim područjima. Tako u novootvorenoj trgovini u Splitu možete kupiti upravo gastro ponudu kontinentalnog dijela Hrvatske spajajući pri tom okuse i mirise kontinenta i mediterana.

– Ono što me posebno raduje jest činjenica da smo u vrlo kratko vrijeme uspjeli stvoriti brand koji je sinonim za delicije najviše kvalitete, pomno odabrane kao što i sam naš slogan kaže „Delicije s potpisom“. U tom odabiru prije svega sudjeluje struka Prehrambeno tehnološkog fakulteta raznim analizama proizvoda kao i priznato ime u gastro svijetu, naš promotor, Rene Bakalović koji proizvodu ocjenjuje njegova organoleptička svojstva,- ističe Danijela Kudoić, vlasnica Izvorno.hr-a.

Kvalitetno, domaće i organskog porijekla

Ručno izrađene izvorne delikatese, proizvodi su koji imaju visoku cijenu i nisu usporedivi sa istim ili sličnim industrijskim asortimanom, što ljudi vrlo često čine komentirajući pri tom višu cijenu domaćeg proizvoda. Upravo iz tog razloga potrebno je kroz kontinuiranu prezentaciju i degustaciju tržište educirati o jedinstvenosti ponuđenih proizvoda, o kvalitetnim sirovinama organske proizvodnje te hrvatskog podrijetla i uzgoja koje se koriste kod proizvodnje ovih delicija, a o okusu i mirisu suvišno je i govoriti.

Još uvijek ima premalo specijaliziranih trgovina s kvalitetnom ponudom, čemu u prilog idu učestali komentari kupaca: „O, konačno nešto hrvatsko, domaće, kvalitetno“. Ono što ponudu Izvorno.hr-a izdvaja jest jedinstven vizualni identitet koji predstavlja spoj tradicionalnog proizvoda i modernog dizajna.

– Prodavaonica u Centru Kaptol Zagreb navršit će godinu dana svoga rada i sva iskustva koja smo prikupili u tih godinu dana su pozitivna i za nas vrlo motivirajuća. Prekrasno je kad imate određeni broj stalnih kupaca koji kontinuirano navraćaju i kušaju neki novi proizvod te vam o njemu daju svoj komentar i ocjenu. To vrijedi čitavo bogatstvo. Upravo radi njih uvodimo karticu lojalnosti koja će našim stalnim kupcima osigurati neke pogodnosti i povoljniju kupnju,- kaže Danijela.

Luksuzni i originalni poklon paketi


Izvorno.hr nudi i program poklon paketa koji je zaista raznolik i zadovoljava prije svega potrebe tvrtki koje darivaju svoje domaće i strane poslovne partnere, luksuznim gastronomskim delicijama, autentičnim za našu zemlju.

– Osim korporativnih poklon paketa, kreirali smo specijaliziranu ponudu za vjenčanja pri čemu određeni proizvod dorađujemo elementima po želji mladenaca. U tijeku je izrada kataloga s ponudom „welcome gifta“ i VIP poklona za hotele gdje također nudimo doradu proizvoda elementima vizualnog identiteta hotelske kuće ili grupacije, kaže Danijela.

Prije no što je pokrenula ovaj projekt, Danijela je šest godina radila u Zagrebačkoj banci, a nakon toga kao PR manager na području autoindustrije. Nakon dva korporativna biznisa, Izvorno.hr je njena prva poduzetnička inicijativa, a za She.hr otkrila je kako je to voditi vlastiti biznis:

– U jednom trenutku moraš primijeniti sve talente i sva znanja koja si u dosadašnjoj karijeri savladao – od prodaje i marketinga, do računovodstvenih politika, pravnih aspekata poslovanja do upravljanja kadrova. U privatnom poduzetništvu možda najviše dolazi do izražaja razlika muškarca i žene. Naime, senzibilitet i emotivnost koju redovno žene proživljavaju kod svakog uspjeha kao i kod svakog neuspjeha u vlastitoj tvrtki troši puno energije, možda i više no što je realno, ali isto tako, upravo iz tih razloga, spremne su na puno više rada i odricanja da bi ostvarile cilj. Moja olakotna okolnost i mogućnost da se predam razvoju tvrtke, posebice sada na samom početku, jest što još nemam djece i, iskreno, ne mogu dokučiti kako žene u biznisu uspiju pomiriti sve obiteljske i poslovne obveze. Imam prijateljicu koja upravo to uspijeva uz troje prekrasne dječice i beskrajno joj se divim. No, to još ostaje da provjerim,- otkriva Danijela. (P. K.)

Izvorno.hr nastao je kao krovni brand koji okuplja male proizvođače hrvatskih izvornih delicija te ih marketinški finalizira, prodaje i distribuira diljem naše zemlje. Prodaja i distribucija se odvija u nekoliko kanala od kojih možda najvažniji – maloprodajna mreža koja podrazumijeva prvu trgovinu u Zagrebu u Centru Kaptol te nova uzdanica otvorena u Splitu, a uskoro i u Dubrovniku. Uz maloprodaju, kupcima je dostupan proizvod i na web shopu www.izvorno.hr.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

U zajedničkom terminu od 1. do 4. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održat će se dva, tematski komplementarna sajma: Sajmovi hrane i zdravog življenja i...

Zanimljivosti

Sajmove hrane i zdravog življenja, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima na radost izlagača i posjetitelja...

Gastronomija

Biblijska mahunarka vraća se na velika vrata.

Duh i tijelo

Fokusiranje na „čisto jedenje“, odnosno pretjerano fokusiranje na hranu, ima svoj termin. Ortoreksija, termin skovan (tek) 1997. godine.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.