Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Izvučeni dobitnici nagradne igre Avenue Malla

Budi Fresh! za naš keš sretnu dobitnicu nagradio s godišnjim shoppingom od 24 tisuće kuna.

U petak, 1. lipnja, simpatična Ida Prester između više od 40 tisuća pristiglih prijava izvukla je sretne dobitnike velike nagrade igre Avenue Malla te Dijani Petrović iz Zagreba osigurala fantastičan godišnji shopping od nevjerojatnih 24 tisuće kuna. Ni ostali nisu ostali kratkih rukava – 9 sretnika osvojilo je super kraljevske tretmane.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri bilo je dovoljno obaviti kupnju u bilo kojem iznosu unutar Avenue Malla te popunjeni kupon ubaciti u nagradnu kutiju. ''Još uvijek sam u šoku. Nikada do sada nisam ništa osvojila na nagradnim igrama i sada mi se dogodi ovakva nagrada. Presretna sam jer i inače redovito kupujem u Avenue Mallu, tu dolazim i u kino s ekipom, ali i kupujem svakodnevne namirnice. Nagrada je doslovce kraljevska'', rekla je simpatična dobitnica godišnjeg shoppinga Dijana Petrović.Dijana će u shoppingu vrijednom 24 tisuće kuna uživati narednih godinu dana, dok će ostalih devet dobitnika kraljevskih tretmanima u Avenue Mallu uživati u jednako vrijednim nagradama. Tako jedan od osvajača kraljevskih tretmana neće morati brinuti za plaćanje svakodnevnih namirnica jer će mjesečno dobivati 500 kn za kupnju namirnica u Konzumu Super. Zahvaljujući kupnji u Avenue Mallu, jedan od sretnih dobitnika će imati na raspolaganju 200 kn mjesečno u frizerskom studiju Trilab.Kako sa savršenom frizurom dolazi i idealna kozmetička njega, Avenue Mall dobitniku kraljevskih tretmana daruje i kozmetičke tretmane u iznosu od 200 kn u kozmetičkom salonu Urban Spa, a jednako vrijednu nagradu jednom mjesečno daruje i Iris parfumerija. U kraljevskom tretmanu restorana Fifty – Fifty, vrijednom 200 kn mjesečno, uživat će također jedan od izvučenih dobitnika, a za sponzorstvo cuge, u iznosu od 100 kn mjesečno, pobrinuo se Lotus bar.Ako se pak jedan od sretnih dobitnika kojim slučajem zaprlja tijekom shoppinga ili ručka, kemijska čistionica Clean Express daruje mu kemijsko čišćenje u iznosu od 100 kuna mjesečno. Za isti iznos jedan od dobitnika nagradne igre moći će oprati i svoje vozilo u Starwashu. Očito je da se naši kupci vole zadržavati u shoppingu satima, stoga Avenue Mall jednog sretnih dobitnika nagrađuje i besplatnom godišnjom parking karticom.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Predstavljamo

Novim sloganom i novom kampanjom #PrirodnoJa, Studena potiče pojedince, životne istraživače, da budu upravo ono što jesu.

Predstavljamo

Postaviti stol, prelistati recepte, osvojiti putovanje u London za sebe i ekipu, oprati tanjure.

Istaknuto

Turistička zajednica Njemačke u suradnji s Lufthansom vam daje mogućnost da sudjelujete u nagradnoj igri „ OSJETITE ČAROLIJU NJEMAČKE PRIRODE “.

Beauty report

Darujemo Bio Beauté® by NUXE 24-satne hidratantnu i tonizirajuću gel-kremu, koja se mijenja u dodiru s kožom kako bi omogućila trenutno upijanje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.