Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Jadranske igre imaju pobjednika iz Fažane

Branitelji naslova "Vlahov breg" pobijedili ekipe Regije 1.

Prenatrpane tribine, harmonikaši, bakljada, trube i bubnjevi samo su djelić atmosfere 3. poluzavršne večeri Jadranskih igara koje je ove nedjelje ugostila općina Fažana i TZ Istre.

Atmosferu su još dodatno razigravali i dobri duhovi iz Vodnjana, „Gustafi“, koji su, natjecatelje i njihove navijače zabavljali u pauzama maštovitih disciplina kao što su: spašavanje turistkinje, jadranska bitka, morska alka, konop i pršut.Za naslov najbolje ekipe Regije 1 natjecalo se ukupno 4 tima: „Amfora“ iz Fažane, DVD Lovran, „Vlahov Breg“ iz Matulja te „Petrovija“ iz Umaga. Zlatom se okitila ekipa „Vlahov breg“ iz Matulja, prošlogodišnji pobjednici Jadranskih igara, čiji su navijači, usprkos velikim vrućinama, došli odjeveni u tradicionalne zvončare i tako, zasigurno, bili dodatni poticaj svoj ekipi u osvajanju prvog mjesta.

Potezanje konopa bilo ključno

Za treće mjesto su se, u posljednjoj igri potezanja konopa, napeto i srčano borile ekipe Umaga i Fažane koje su čak tri puta u nizu potezale konop. A u sva tri puta, konop jedva da se micao s linije starta. Na kraju je ekipa Umaga odnijela prevagu. Je li se radilo o iscrpljenosti ili ekipa Umaga bolje sluša svoje „žene“, ostaje pitanje. Naime, dok se muški dio ekipe grči u potezanju, ženski dio na njih viče i tako ih bodri da budu jaki i potegnu – muški!Konačni rezultati fažanskih Jadranskih igara su: “Vlahov Breg“ iz Matulja 16 bodova, DVD Lovran 11, Umag-Petrovija 6 te domaća ekipa Fažana 4 boda. Medalje najbolje plasiranoj ekipi uručila je načelnica općine Fažane, gđa. Ada Damjanac.

Sljedeći tjedan, Kaštel Stari bit će poprište dviju završnica Regije 4: četvrtzavršnice, u srijedu 24. kolovoza, te poluzavršnice u nedjelju navečer 28. kolovoza. 4. poluzavršnicu možete pratiti uživo na HTV1 odmah nakon „Velog mista“. O Jadranskim igrama 2011. više saznajte na www.jadranskeigre.com.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Vrijeme je da se aktivnosti prebace u dvorište ili obližnji park.

Obitelj

Vrtićarci na plaži mogu uživati i kad nije vrijeme za kupanje. Uz more mogu skupljati školjkice i kamenčiće, predmete savršene za  kreativno izražavanje i...

Duh i tijelo

Natjecanje je korisno ako želimo razvijati svoje vještine, ali kada nam je jedina svrha pobijediti i biti "bolji" tada imamo problem jer ulažemo energiju...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.