Jadranske igre sele se u Istru

Treća poluzavršnica Jadranskih igara, u suorganizaciji općine Fažana, održat će se u nedjelju, 21. kolovoza, u Fažani na Rivi s početkom u 19 sati kada se očekuje masovni dolazak posjetitelja i navijača najboljih ekipa Regije 1.

Za titulu najboljeg 'malog mista' u seriji mješovitih igara bore se ekipa domaćina – Anfora iz Fažane, DVD Lovran, ekipa Matulji te Petrovija iz Umaga, a u TV prijenosu uživo kroz igre će ih voditi Karmela Vukov-Colić, Mirko Fodor i Rene Bitorajac.

Znak za početak jadranskog nadmetanja sudac će dati točno u 20.15h, a do tada će maskota Igara, Jadranko, te iskusna ekipa animatora, kroz posebno osmišljen program, zabavljati prisutne koji će moći osvojiti i pokoju nagradu ukoliko se ohrabre sudjelovati u neobičnim natjecanjima poput plesa s bananama, muške izvedbe tanga, ženskog cancana …

Generalni pokrovitelj Jadranskih igara je Ministarstvo turizma RH, a partneri projekta su HRT, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska turistička zajednica. Za sve koji neće biti u mogućnosti uživo doživjeti atmosferu Jadranskih igara, HTV je omogućio prijenos na svom 1. programu, u nedjelju navečer odmah nakon Velog mista. O Jadranskim igrama 2011. više saznajte na www.jadranskeigre.com.