Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Je li stvarno zaljubljen?

Sedam znakova njegove zaljubljenosti.

Bloger Rich Santos tvrdi da žene prilikom upoznavanja i u prvim mjesecima veze često pogrešno shvaćaju signale koje im šalje draga muška osoba. Smatra da se ozbiljnost ne može mjeriti novcem koji je odabrani potrošio na svoj „date", trajanjem sudara niti količinom lijepih, laskavih riječi.

Odlučio je navesti sedam znakova koji gotovo sigurno upućuju na pravu zaljubljenost kako bi upozorio djevojke da ne gaje lažne nade prema izgubljenim slučajevima i osvajačima, ali i kako bi spasio poneku djevojku od bolova slomljenog srca.

1. Zove/piše u pravo vrijeme

Osjećaj neizvjesnosti i cjelodnevno buljenje u telefon u nadi da će se javiti poznat je gotovo svima. Iako postoje iznimke koje potvrđuju pravilo, dečko koji je uistinu zagrijan javit će se sam od sebe u roku od 2-3 dana, a kada odnos postane ozbiljniji i češće od toga. Ako ne zove, vjerojatno to ne želi, a mala je vjerojatnost da je izgubio telefon/broj ili da je završio u bolnici.

2. Uvijek pita za još jedan spoj

Ako pri kraju jednog sudara već pita za drugi, znači da doista voli puno vremena provoditi s potencijalnom ljubavi. Obično su muškarci na početku vrlo oprezni i ne žele biti previše napadni, ali se ne boje pitati za još jedan izlazak ako to zaista žele.

3. Položi prvi test udaljenosti
Prije ili kasnije, upoznavanje i nalaženje prekine razdoblje obostrane zauzetosti poput putovanja ili bolesti. Ako nakon višetjednog prekida komunikacije sve bude kao prije, odnos se kreće u pravome smjeru. Također, udaljenost može pojačati želju, a neki upravo u to vrijeme shvate koliko su zapravo zaljubljeni.

4. Propušta druženja s dečkima

Nikad ne propušta nogometnu utakmicu u nedjelju navečer ili igranje kompjuterskih igrica s dečkima, ali će zbog vas napraviti iznimku. Odlična vijest, jer muškarci nerado žrtvuju svoje slobodno vrijeme za stvari i ljude do kojih im nije stalo.

5. Pronalazi vrijeme

I najveći radoholičari mogu pronaći vremena za spoj ako to žele. Čak i kad im je radni stol prenatrpan papirima, a ispit se opasno približava, pronaći će načina kako da sve stignu kako bi što više vremena posvetili "njoj".

6. Pokazuje najbolje od sebe
Santos tvrdi da u društvu djevojke koja mu se sviđa pazi na svoje ponašanje, ali ne skriva svoje prave osobine. Ako mu pak nije stalo do cure, ponaša se razuzdano kao pred svojim najboljim prijateljima.

7. Ljenčarite skupa
Maženje ujutro u krevetu, popodnevno drijemanje na kauču i zajedničko obavljanje jednostavnih dnevnih obaveza pokazuje da nije s djevojkom samo zbog akcije nego je spreman s njom podijeliti i trenutke lijenosti i opuštanja. Nezainteresirani muškarci na takve sitnice uopće ne žele trošiti vrijeme.


www.metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Astrologija potvrđuje da se suprotnosti privlače, a te veze karakterizira jaka “kemija”, kao i sukob znakova...

Darivanje

Otkrijte pravi problem i uz pomoć konkretnih primjera i savjeta ga ne samo riješite, već sami sa sobom, svojim partnerom i voljenima ostvarite cjelovit...

Seks i osjećaji

Ultimatumi u odnosima su uvijek rizični, ali ne moraju biti loša stvar.

Duh i tijelo

Predodžba o tome da vas netko zaskoči u mraku i siluje u grmu dobila je nove dimenzije, a silovanje se može dogoditi bez upotrebe...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.