Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Je li to ljubav ili strast?

Važno je znati razliku iako je dobro imati i ljubav i požudu.

Ljubav i požuda nerazdvojno su povezani. Istina je da nema požude vjerojatno ne bi bilo povoljne klime za nastanak ljubavi. Bi li muškarci i žene uopće zanimali jedni druge?

Eto vam odgovora zašto brakovi bez seksa ne opstaju. Ljubav je pak jedan od najvažnijih ljudskih osjećaja, uzvišen, duhovan, neophodan. No kako odrediti razliku između njih? Čitajte dalje i saznat ćete.


Požuda je…
  • Potpuno posvećeni samo izgledu vaše simpatije i slinite zbog fantazija o njoj, a ne znate joj ni ime.
  • Ne zanima vas što ta osoba uopće ima za reći. Usto, ne uzvraćate pozive i možete provesti i nekoliko dana da se ne čujete s njom. Istovremeno promatrate druge zgodne ljude i jednako razmišljate o njima.
  • Većinu vremena provodite u seksu nakon kojeg gledate da se izgubite pod svaku cijenu, bez maženja, doručka i druženja.
Ljubav je…
  • Između vas postoji kemija. Provodite sate u razgovoru, a čini se da su prošle minute. Seks je sjajan, ali istovremeno vam je važno da slušate tu osobu
  • Sviđa vam se izgled te osobe. Čak i kad ju ugledate ujutro neispavanu i loše frizure, pa i kad je odjenula nešto katastrofalno neusklađeno vama je svejedno najljepša na svijetu.
  • Razmišljate o tome da što više vremena provodite skupa. I u tijekom seksa i u svako drugo vrijeme.
  • Vidite zajedničku budućnost. Osjećate da bi vam život bez te osobe bio prazan. Govorite obitelji i prijateljima da je ta osoba možda ona prava.
  • Upoznali ste partnera s obitelji i prijateljima. Važno vam je da se svi slažu s njom.
  • Uključujete tu osobu u sve vaše planove. Bilo da se radi o izlasku van ili preseljenju u drugi stan, važno vam je što ta osoba misli. A ako niste trenutno zajedno, razmišljate o njoj neprestano i pravite pauzu na poslu samo da biste ju nazvali i rekli „nedostaješ mi".
  • Postali ste više romantični. Slušate pjesmuljke, šaljete cvijeće, palite svijeće tijekom večere, itd.
www.metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Seks

Ako ste i sami doživjeli neugodnu situaciju, vjerojatno ste pomislili kako ste jedini kojima se tako nešto dogodilo.

Seks

Toliko popularna definicija kinky seksa sugerira da on uključuje bizarne i neobične radnje, no to nije nužno tako.

Život u dvoje

Teme koje predviđaju sretnu budućnost.

Život u dvoje

Veza vam je krenula u krivom smjeru? Završila na posve pogrešan način? Vrijeme je da naučite gdje točno griješite i kako to popraviti!

Advertisement