Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Je li vaš dečko spreman za ozbiljnu vezu?

Provjerite same je li spreman baciti sidro.

On je pametan, zgodan, brižan i pažljiv. On je sve ono što vi oduvijek tražite. No je li spreman za ozbiljnu vezu? Predstavljamo vam pet jasnih znakova koji će vam otkriti je li spreman baciti sidro i prepustiti se čarima zajedničkog života.

Ako vaš odabranik, s druge strane, nema potrebu dijeliti svoje osjećaje s vama, ako vas nije predstavio prijateljima, ako nema planova za budućnost i ako uvijek vi zovete njega – bjež'te glavom bez obzira!

1. Upotrebljava riječ 'mi'

Ovaj muškarac svakako ima planove za budućnost koji uključuju i vas. Bilo da je riječ o običnom odlasku na koncert ili o razgovori o useljenju u zajednički stan, kad on govori u prvom licu množine jasno pokazuje da mu ne predstavljate samo prolaznu avanturu.

2. Želi upoznati vašu rodbinu

Ako vaš voljeni pokazuje želju za upoznavanjem vaših roditelja, najboljih prijatelja ili čak šire rodbine, znajte kako ste uhvatili pravog frajera! Jer ako se ne planira vezati zašto bi želio prolaziti muku zvanu 'upoznavanje partnerovih roditelja i ostale rodbine'? Pokazujući volju za upoznavanjem vama važnih ljudi, on daje do znanja kako se želi svrstati u tu kategoriju.3. Preuzima inicijativu

Ovakav muškarac neće čekati da vi nazovete njega. On vam, osim toga, neće reći da sami pokušate smisliti ideju za subotnji izlazak. On je taj koji planira i koji vas neće ostaviti na cjedilu. Ako ste upecali ovakvog frajera – čvrsto ga stisnite i ne puštajte!4. Većina njegovih prijatelja je u vezi

Ako su svi njegovi prijatelji samci koji se vikendima bjesomučno opijaju i love mlade djevojke – imate razlog za brigu. Međutim, ako su se njegovi dečki smirili, velika je vjerojatnost da će i on htjeti postati poput njih.

5. Neovisan je

Ako posjeduje vlastiti stan, auto ili stabilnu karijeru, uhvatili ste odgovornog momka koji je spreman uložiti sve što ima u stabilnu i dugotrajnu vezu.

Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Sve je ustajalo. Dižete se rano, doručkujete, idete na posao, vraćate se, gledate televiziju, tuširate se, idete u spavati.

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Zanimljivosti

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i...

Dobar posao

Nažalost, ljude 'teškog' karaktera i negativne odnose pune konflikata ne možemo samo tako eliminirati iz života, posebno ako poteškoće imamo s članovima obitelji, kolegama...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.