Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Jean Paul Gaultier ima novi web

Originalna digitalna platforma za sve modne aktivnosti jednog brenda.

Jean Paul Gaultier, zločesti dečko svjetske modne scene, lansirao je redizajniranu službenu web stranicu koja sada objedinjuje sve linije brenda (haute couture, pret-a-porter  te linije modnih dodataka i parfema).

Upisivanjem URL adrese www.jeanpaulgaultier.com u vaš browser, bivate lansirani u otkačenu galaksiju u kojoj se nalazi apsolutno kompletna postavka modnih proizvoda s potpisom Jean Paul Gaultiera.Stranica je podijeljena na tri dijela:
  • The LIVE! – sve što je ikada rečeno o Gaultieru, na bilo kojoj medijskoj platformi, a posebno na društvenim mrežama, nalazi se ovdje. Ovo je idealno mjesto da pobliže upoznate ovog super-originalnog modnog dizajnera koji je svojim kreacijama obilježio svako desetljeće svog djelovanja.
  • The Showroom – prikaz svake od kolekcija te pripadajućih modnih revija
  • Party e-shop – online prodaja (koja je trenutno ograničena na tržište Francuske, Velike Britanije, Njemačke, Austrije, Nizozemske i Belgije)
Lasiranje nove web stranice bilo je najavljeno i videom koji uz pomoć raznolikih ilustracija portretira sve što se može naći na redizajniranoj stranici – a to je ama baš sve što se nalazi u Gaultierovoj mašti!Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Karijera

Predavanje namijenjeno svim uzrastima koje žele naučiti više o samome Internetu i njegovim mogućnostima.

Dobar posao

Osvojite ulaznice za Web::INDUSTRIJU

Dobar posao

Upoznajte internet oglašavanje i koristite ga u pravo vrijeme na pravom mjestu!

Dobar posao

Internet nudi mnoštvo mogućnosti za zapošljavanje.

Advertisement