Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
jelena rozga
jelena rozga

Trendovi

Jelena Rozga – prekrasna, nježna i svjesna svoje privlačnosti

Jelena Rozga izvrsno je utjelovila duh slobodne, spontane žene, istovremeno savršeno nježne i svjesne svoje privlačnosti

Jelenu Rozgu kao pjevačicu možete “šmekati” ili ne, ali morate priznati da zaista djeluje kao mala Venera. Nježna, elegantna, “svježa” i pozitivna. Ovih je dana upravo takvu hodajuću boginju utjelovila i u novoj kampanji brenda koji spaja senzualan ženstven look s romantičnim detaljima.

Riječ je o brendu Liu Jo, a Jelena Rozga odlično se snašla pred objektivom iskusnog zagrebačkog fotografa Gorana Čižmešije. Ona u kampanji za nadolazeću ljetnu sezonu dočarava autentičnu eleganciju po kojoj je ovaj talijanski brend poznat, a sve je nastalo na atraktivnim splitskim lokacijama.

Nova kampanja kao imperative tople sezone izdvaja bogatstvo boja i uzoraka te elegantne, lepršave siluete.

Nova Liu Jo kampanja u prvi plan stavlja glavne hitove najsunčanije sezone poput cvjetnih uzoraka, bogate palete jarkih i romantičnih tonova te profinjenih i besprijekorno udobnih krojeva. Već treću se sezonu zaredom Jelena Rozga izvrsno snašla u ulozi hrvatske brend prezenterice te savršeno utjelovila duh slobodne, spontane Liu Jo žene, istovremeno savršeno nježne i svjesne svoje privlačnosti.

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Liu Jo je svakako jedan od brendova koji postiže da se osjećate posebno kada nosite bilo koji komad i daje vam samouvjerenost dok hodate...

Trendovi

Riješite se stvari koje vas opterećuju i iskoristite pozitivnost koja buja u vama. Raščistite s prošlošću, otvorite se i uživajte u pozitivnoj energiji.

Fashion report

A što bi proljeće bilo bez haljina? Haljine su odraz ženstvenosti, a vi odaberite model u kojem se osjećate najbolje. Bilo da se radi...

Fashion report

Dokazano je da žene s bilo kojim crvenim odjevnim detaljem ili pak crvenim ružom na usnama djeluju privlačnije, hrabrije i samouvjerenije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.