Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Jennifer Lopez, Pitbull i Claudia Leitte otvorili SP

JLo u zelenoj haljinici zapalila publiku

Počelo je Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu na čijem su otvorenju nastupili Pitbull, Claudia Leitte i Jennifer Lopez te nas himnom ovog prvenstva We Are One (Ole Ola) uveli u nogometnu groznicu.

Brazilska pjevačica Claudia Leitte energičnu izvedbu započela je sama, dok u jednom trenutku JLo i Pitbull nisu izašli iz golemog globusa koji se nalazio na sredini nogometnog terena.

Opening Ceremony Of The 2014 FIFA World Cup Brazil

Jedni su plesali sambu, drugi Capoeiru, mješavinu plesa i borilačkih vještina, nastalu u 16. stoljeću među brazilskim robovima, a potom su na red došle djevojčice i dječaci odjeveni u nogometne i sudačke dresove.

Točno 660 akrobata, gimnastičara, plesača, hodača na štulama i ostalih zabavljača predstavili su Brazil kroz pjesmu, ples i nogomet, a svečano otvorenje je trajalo 45 minuta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Naziv filma "Marry me" je dobio po glavnoj pjesmi koju su za film, kao i cijeli soundtrack s hrpom pjesama koji već skokovima zauzima...

Drama Queen

Imate li i vi nekoga koga nikada nećete moći zaboraviti i pomalo se bojite reći to na glas?

Gastronomija

Isprobajte rustični koktel, Caipirinha, koji se u Brazilu pije tijekom cijelog dana.

Trendovi

Ovog proljeća Guess s ponosom predstavlja: glumicu, pjevačicu, plesačicu, poduzetnicu, filantropkinju i modnu ikonu- Jennifer Lopez kao glavno lice brenda.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.