Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Jer je vaša koža najbolja #UNašimRukama

Dermalogica terapeuti još su od 1986. godine svjesni snage dodira – jer znaju da poput čarobnog eliksira djeluje na ljepotu i zdravlje kože.

Dodir, stisak, zagrljaj… Ne zahtijevaju mnogo od onih koji ih pružaju, a znače svemir onima koji ih primaju. Posebno smo na te izvore utjehe i podrške, veselja i ljubavi osjetljivi u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana kad želimo zagrliti ljude koje volimo i kad želimo isto osjetiti od njih. Svjesni su toga i u brendu Dermalogica koji u ovo prosinačko vrijeme blagdanskom limitiranom edicijom svojih ikoničkih proizvoda slave ruke. I dodir.

Dermalogica terapeuti još su od 1986. godine svjesni snage dodira – jer znaju da poput čarobnog eliksira djeluje na ljepotu i zdravlje kože. Posebnu vjeru u moć dodira ima osnivačica brenda Jane Wurwand koja terapeutima Dermalogice nesebično pomaže, pružajući im podršku stručnim usavršavanjima u lokalnim zajednicama diljem svijeta. Do danas je ovaj američki dermokozmetički brend obučio više od 100.000 terapeuta u više od 80 zemalja.
Svijest o tome koliko su nam ruke važne Dermalogica ove godine širi i na svoje vjerne klijentice. Za tu su prigodu ostvarili suradnju s maštovitom umjetnicom Julie Wilkinson iz švedskog studija Makerie koja od papira izrađuje nevjerojatne trodimenzionalne kreacije, kao stvorene za čarobno božićno i novogodišnje doba godine. Ova ‘umjetnica papira’ svojim je osebujnim minijaturama ukrasila blagdanske poklon-pakete iz Dermalogice utkavši u njih ljubav, predanost i vještinu – sve ono što ćete osjetiti i u svakom proizvodu i tretmanu ovog vrhunskog brenda.

 

Slavimo dodir i kreativnost

Prigodna kolekcija obuhvaća pet kompleta i tri limitirana izdanja pojedinačnih proizvoda u jedinstveno dizajniranim pakiranjima ukrašenima Julieinom umjetnošću. U potrazi za inspiracijom okrenula se prirodi pa su limitirane edicije uljepšane cvjetovima dalije, lotosa, karambolom (star fruit) i zvijezdom. Za svoje kreacije Julie koristi poseban papir koji će svi kupci pronaći unutar Dermalogica setova proizvoda u punoj veličini, zajedno s uputama kako se okušati u umjetnosti koju možete stvoriti u svom domu vlastitim rukama.

Neka zadovoljstvo koje osjeća vaša koža zahvaljujući Dermalogica proizvodima osjete i vaše ruke u ovom divnom i kreativnom blagdanskom izazovu.

Ne propustite

Beauty report

Retinol je zlatni standard u borbi protiv starenja, stoga je posve razumljivo da je Dynamic Skin Retinol Serum primarno namijenjen zreloj koži.

Beauty report

Moderan način života i okolišni čimbenici nepovoljno utječu na integritet kože, a time i na njezinu hidriranost.

Beauty report

Dermalogica donosi blagdansku kolekciju imajući na umu da nije samo vrhunski proizvod ono što njeguje kožu, nego i dodir naših terapeuta dok apliciraju vrhunske...

Savjeti i preporuke

Zahvaljujući aktivnim sastojcima koji djeluju sinergijski, PowerBright Dark Spot Serum djeluje vrlo brzo, pa je već nakon nekoliko dana korištenja vidljivo kako hiperpigmentacijske mrlje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.