Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Jerant i Lovrenčić snimile kampanju s Lanvinovom muzom

Inspiracija Azijom i modernom arhitekturom

Dizajnerice Marina Jerant i Manuela Lovrenčić ponovno su udružile kreativne snage te na Schwarzkopf Cro A Porter pokazale kolekciju za koju su snimile moćnu kampanju s Lanvinovom muzom Ana Laurom Kapetanović kao zaštitnim licem ovosezonske kolekcije i upotpunile je atraktivnim torbama Borša by Mala Radnja Dizajna.

Njihov je rad na hrvatskoj sceni već poznat po svojoj koketnoj igri s fluidnim i gustim luksuznim tkaninama, spajanjem nečeg što se na prvu čini nespojivim. Povlačeći svoju inspiraciju iz nedavnih putovanja Azijom, uz inspiraciju moćne, futurističke, moderne arhitekture, dizajnerice nastavljaju svoju modnu interpretaciju koja se odlikuje jednostavnim formama, izostankom ukrasa i stvaranjem lijepih oblika u samim konstrukcijskim elementima.

Kohezija moderne arhitekture i raznolikosti ženskih karakteristika vidljiva je u elementima fine srebrne eko kože koja simbolizira refleksiju stakla u modernoj arhitekturi, u kolekciji koja je zamišljena kroz ženske emocije koje se isprepliću s različitim tkaninama tvoreći tako razigranost i dinamiku u samim formama. Blaga asimetrija, provokativno i decentno u jednoj skladnoj simbiozi ulazi u duboku priču ženske intrige; zatvoren krug osjećaja, prevrtljivosti, misterioznosti, zavodljivosti, nježnosti…

Marina Jerant i Manuela Lovrencic 2Upravo zbog tih karakteristika kao zaštitno lice kampanje za nadolazeću sezonu odabrana je osječanka Ana Laura Kapetanović, Lanvinova muza i model koja je svoju karijeru izgradila snimajući modne editorijale diljem svijeta te je bila idealan izbor ovog modnog dvojca.

Marina Jerant i Manuela Lovrencic 4Za ovogodišnji nastup na Schwarzkopf Cro A Porter-u dizajnerice su se odlučile za suradnju s odličnim kreativnim dvojcem Borša by Mala Radnja Dizajna koji će po prvi puta predstaviti svoje torbe kao modne dodatke ovoj kolekciji.

Cijela priča ove kolekcije torbi prvenstveno je inspirirana čistim geometrijskim oblicima te je podijeljena u dva dijela. S jedne strane prevladavaju nježne pastelne boje puderastih tonova osnažene srebrnim dijelovima.

Marina Jerant i Manuela Lovrencic 5Nasuprot je svevremenska indigo plava u kombinaciji s brončanom bojom, čiji spoj sam po sebi djeluje snažno i moćno. Svakako iz kolekcije izdvajamo torbu čiji je sastavni dio ogledalo, točnije lijepljeni komadići stakla koji su se koristili u svrhu da se dobije dojam glamuroznog stila.

Marina Jerant i Manuela Lovrencic 6U stvaranju promotivne kampanje SS/2014 dizajnerice su ponovno okupile isti tim ljudi koji je bio dio i prošlogodišnjeg uspjeha. Kampanju je snimila poznata fotografkinja Joanna Paciorek. Za make up i frizuru pobrinuli su se Ivana Šabanović i Matej Tonković.

Marina Jerant i Manuela Lovrencic 1

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Naša slavna dizajnerica otišla korak dalje i razveselila brojne klijentice.

Fashion report

Inspirirana modernim Hrvaticama koje žive urbanim i užurbanim životima, a ipak uvijek odišu elegancijom, dizajnerica modne kuće Lukabu Marina Jerant, stvorila je kolekciju namijenjenu...

Trendovi

Dizajnerica Marina Jerant i njena modna kuća Lukabu i ovaj put donese pravu zimsku modnu priču insprirairanu streetstyle modnom scenom.

Fashion report

Nova dinamična i elegantna kolekcija vjenčanica ove popularne modne kuće isprepletena je elementima koji njeguju stil golih leđa, dubokih V dekoltea i ženstvenih detalja...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.