Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Jesen u europskim gradovima

Putujte i uživajte u mirisima Mediterana i čarolijama Orijenta.

Ljeto je obično rezervirano za izležavanje na plažama, a jesen je pravo vrijeme za kraća vikend-putovanja na kojima možete spojiti ugodno s korisnim. Razgledanje kulturno-povijesnih spomenika, muzeja i dvoraca, upoznavanje drugih kultura i običaja zasigurno mogu oplemeniti svakoga čovjeka i proširiti mu vidike.

PBZ Card Jumbo Travel Services iz bogate ponude izdvaja upravo takvu vrstu putovanja, pružajući istovremeno kratak odmor i zabavu.

Pogodnost plaćanja svih usluga do 12 rata bez kamata i naknada putem American Express kartica sigurno će vam olakšati odluku i odabir putovanja.

Barcelona

Metropola španjolske pokrajine Katalonije koja obara s nogu svakog turista šarmira neobičnom i maštovitom arhitekturom, gastronomijom, noćnim životom i dobrim šopingom.
Barcelona je multikulturni i kozmopolitski grad kojem turisti dijele brojne epitete kao što su grad po mjeri čovjeka, sredozemna ljepotica, grad kontrasta…
Spojite Dan nezavisnosti s vikendom 8. 10. – 11. 10. 2009. i otkrijte zašto je tako posebna.


Madeira – otok proljeća

Madeira je pravi romantično-kozmopolitski otok. Obiluje bujnom vegetacijom i vulkanskim krajolikom. Uvrštena je na listu Unescove prirodne svjetske baštine. Glavni grad otoka Funchal poznat je po životopisnoj tržnici punoj raznovrsnog cvijeća i tropskog voća.
Otputujte na taj portugalski otok u terminu 28. 10. – 1. 11. 2009.
Bordeaux – mirisi, okusi i boje


Ako se pitate odakle dolaze vrhunska čuvena vina Francuske, posjetite Bordeaux.
Mirisi, okusi i boje jeseni na vinskim cestama Bordeauxa oduševit će sve poznavatelje dobrog ukusa. Termin putovanja tematski je upravo idealan, 28. 10. – 1. 11. 2009.


Istanbul


Jedini grad na svijetu na dva kontinenta – Europi i Aziji, metropola u kojoj se spaja kultura Istoka i Zapada. Poznat je po živopisnim bazarima i džamijama. Uz Aja Sofiju i Plavu džamiju posjetite Topkapi Palace – jedan od najbogatijih muzeja na svijetu s veličanstvenom riznicom te svakako pođite na kratak izlet brodom po Bosporu.
Polasci u trajanju od četiri dana: 17. 9., 8. 10. i 12. 11.

To je tek dio bogate ponude. Kamo još možete otići na koji dan opuštanja, provjerite na www.jumbo-travel.hr.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Putovanja

Booking.com donosi vam odredišta za istraživanje na temelju osobina vašeg životinjskog znaka.  

Zanimljivosti

Slavonija i Baranja spadaju među najzanimljivije domaće kontinentalne destinacije

Putovanja

Ne trebaju vam višednevne pripreme, ogromni koferi ni veliki budžeti. Spakirajte najosnovnije, sjednite u automobil i pravac Slavonija i Podravina.

Putovanja

Nakon više od godine dana neprekidnih ograničenja putovanja, napokon se odaje priznanje pozitivnom utjecaju koji putovanja imaju na zdravlje i blagostanje, a odlazak na...

Advertisement