Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Jesenska H&M kolekcija

Uglađeni minimalistički komadi uz bogate teksture i dekoracije.

Minimalizam u odnosu na maksimalizam obilježje je H&M jesenske kolekcije koja se vidi u uglađenim, isklesanim siluetama u kombinaciji s drskim oblicima i samouvjerenim ukrasima. Ključni su zasebni komadi poput obvijajućeg kaputa od tvida s kimono rukavima ili crnog sakoa s dvostrukim kopčanjem koji prikazuje sportski izgled '90-ih kada ga se upotpuni majicom s kapuljačom i visokim tenisicama na platformu.

Hlače su nezaobilazne, od klasičnih hlača sa zatvaračem na zglobu do tajica živih boja s prirodnim printovima. Tekstura igra važnu ulogu na majicama od buklea, prevelikim kardiganima s pletenicama i majicama ukrašenim pernatim pramenovima.Ključni modni dodaci su elegantne naramenice ukrašene nakitom, biserne ogrlice i viseće naušnice, dodaci za ramena s kamenčićima kako bi se maksimalno istaknule najelegantnije minimalističke kombinacije."Sviđa mi se mnoštvo opcija ove jeseni i mogućnost da pokažete različite strane svoje osobnosti. Uglađeni, minimalistički komadi djeluju svježe i moderno, a izgledaju sjajno nošeni uz nove teksture, oblike i dekorativne elemente koje donosi maksimalizam", kaže Ann-Sofie Johansson, H&M-ova voditeljica odjela dizajna.Jesensku kolekciju obilježili su isklesani oblici koji su istovremeno uglađeni i drski. Boje su uglađena crna i futuristička siva s jesenskim nijansama smeđe i prštavim bojama printova i uzoraka, dok metalni dodaci naglašavaju sjaj.Tkanine su vuneni džersej, pamučni popelin, baršun, svila, moher, koža, tvid s uzorkom riblje kosti, bukle, žakard, ljepljene tkanine i metalni umeci.Klasični naglasci ističu minimalističku strukturu i oblik, dok tekstura i ukrasi poput dlakave vune, majica s metalnim zrncima i štrasom odražavaju maksimalistički stav. Sportske jakne povećavaju obujam, a hlače sa zatvaračima izdužuju siluetu.Ključni komadi su klasičan kaput, hlače sa zatvaračem na zglobu, preveliki kardigani s pletenicama, majice od buklea, haljina dugih rukava, jakne-bluze bez ovratnika te tajice s printom.Ključni dodaci su bižuterija, uljepšani rameni dodaci, kapa opšivena kamenčićima, visoke cipele sa skrivenom platformom, elegantne natikače te torba opšivena kamenčićima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Police se od samog početka našao u uspješnoj interpretaciji slobodnog i odvažnog duha koji odbija igrati po pravilima.

Drama Queen

Doista, ima li išta na našem tijelu da volimo? Ima li išta što na svome tijelu ne bismo mijenjali, a dato nam je?

Trendovi

Generacija Z redefinira i pojam udobnosti, i to tako da snažno odbacuje modne simbole neudobnosti te očekivanja modne industrije i društva o tome kako...

Fashion report

Ogoljeni pejzaži marokanske pustinje Agafey postali su kulisa najnovije reklamne kampanje Fashion&Friends koja potiče želju za eskapizmom usred prostrane divljine.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.