Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Jesenska kolekcija Image Haddada

Saten je glavni materijal nove kolekcije Zrinke Haddad.

Jesenska kolekcija začeta je suptilnim koketiranjem i poigravanjem dizajnerice Zrinke Haddad novim konstrukcijama i naborima koji neodoljivo podsjećaju na doba art decoa.

Kristalna jasnoća, punina i sjaj satena pretočenog u vilinsku nježnost, multipliciran je u bezvremensku jesensku romantičnu priču. Vrhunac kolekcije, geometrijskog eksperimentiranja, skrivenih proreza, čistoče i mistike Dalekog istoka je sako Paradox, upotpunjen prepoznatljivim Haddad pojasom Hokaido. Detaljem, koji stvara onu potrebnu razliku i naglašenu ženstvenost svih odjevnih kombinacija. Cijena mu je 790 kn.

Nastavak jesenske modne ekspresije, podbrenda H2 by Haddad, namjenjen je mladim samosvjesnim ženama, inspiriranim modernom eklektičnošću. Odvažnost u izboru i kombiniranju raznih dezena, provokativne čipke u kombinaciji s vintage komadima i modnim detaljima – zaštitni je znak današnje it djevojke, H2 djevojke.

Stapanje jesenskih boja u intrigantnoj verziji modne avangarde, nastavak je dugogodišnje prepoznatljivosti i kvalitete prve hrvatske pret-a-porter modne kuće, koja i ove jeseni zasluženo nosi titulu Superbrands. Image Haddad je poznata modna kuća s 20 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu, čija su prepoznatljivost moderne i jednostavne linije za mladu poslovnu ženu koja traži udobnu, nosivu i ženstvenu liniju.Majica Darling 695 kn(lijevo), majica Dolce 295 kn (desno)Majica Baby 350 kn (lijevo i desno)


Majica Piccola 345 kn (lijevo), majica Paola 365 kn (desno)Majica Viola 365 kn (lijevo), majica Rea 245 kn (desno)


Tunika Garde 445 kn (lijevo), tunika Spirit 540 kn (desno)Majica Baby 330 kn(lijevo), haljina Famous 795 kn (desno)

Hlače Garibaldi 495 kn (lijevo), haljina L'amore 750 kn (desno)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Njihov tim prepun je kreativnih pojedinaca, a odlikuje ih to što svaki kupac postaje dijelom CHYPKA obitelji i što njihovi modni detalji stvaraju trendove...

Fashion report

Police se od samog početka našao u uspješnoj interpretaciji slobodnog i odvažnog duha koji odbija igrati po pravilima.

Drama Queen

Doista, ima li išta na našem tijelu da volimo? Ima li išta što na svome tijelu ne bismo mijenjali, a dato nam je?

Trendovi

Generacija Z redefinira i pojam udobnosti, i to tako da snažno odbacuje modne simbole neudobnosti te očekivanja modne industrije i društva o tome kako...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.