Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Jesenska priča iz Stradivariusa

Spoj lepršavih materijala i ženstvenih krojeva budi romantičarku u vama.

Prozirne bluze, životinjski print, šljokice i kratke jaknice sastavni su dio ponude iz Stradivariusa kojom se polagano, ali na moderan i mladenački način možete pripremiti za niže temperature. Bogatstvo prigušenih tonova jeseni kao i veliki izbor nijansi trapera, nalaze se na krpicama osmišljenima za prohladne dane sa stilom.Končane majice ponovno su moderne, a svaka prava romantičarka će je iskombinirati sa širokom nabranom suknjom. 
Povratak maksi suknji i ženstvenih bluza finih materijala daju poseban šarm i pomalo bajkovit prizvuk odjevnim kombinacijama.
Jaknice oštrih linija i u military stilu, kao i one sa zakovicama okosnica su kolekcije.
Nešto mirniji tonovi za jesen uklopljeni su u raznovrsnu ponudu materijala i krojeva. Elegantni krojevi haljina tamnih nijansi i jednostavnih linija upotpunjeni su izražajnim nakitom i zanimljivim modnim detaljima. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Neodoljivi spojevi ukusnih pića i začina.

Gastronomija

Riječ je o sezonskom voću, povrću, začinima i ostalim namirnicama koje trenutno možete naći u dućanu i na placu, stoga napravite već sada popis...

Duh i tijelo

U nekakvom prirodnom ciklusu, jesen bi nas trebala podsjetiti da usporimo i uživamo u plodovima svoga rada

Gastronomija

Zamislite okuse bundeve, jabuke, brusnice, javora, kruške, smokvi, začinskog bilja... Ma savršena kombinacija uz ovu divnu jesen.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.