Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Jesenska prilika u Lisci

Lisca prilikom kupnje trendi rublja daruje 70, 100 ili 150 kuna.

U Lisci su vjernim kupcima pripremili još jedno jesensko iznenađenje. Prilikom kupnje trendi donjeg rublja, Lisca svojim kupcima daruje 70, 100 ili 150 kn. Pri kupnji iznad 400 kn Lisca vam daruje 70 kn, pri kupnji iznad 00 kn 150 kn a pri kupnji iznad 700 kn – 150 kn. Akcija traje od 19. do 31. listopada 2011.Otisnite svoj kupon za popust. Iznos možete ostvariti samo uz predočenje ovog kupona na prodajnim mjestima navedenim na www.lisca.hr. Iznos se obračunava na blagajni i nije isplativ u gotovini. Pogoddnost vrijedi za sve artikle Lisca i Cheek by Lisca. Ne vrijedi za artile na akciji.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Sigurno u ormaru čuvate neku od najdražih haljina koju tako dugo imate, a jedna je od rijetkih koja vam još nije dosadila.

Trendovi

Vrijeme je darivanja, a ako ste u potrazi za idealnim božićnom poklonom predlažemo komade iz zimske kolekcije poznatog austrijskog brenda Palmers, poklon je koji...

Zanimljivosti

Medika je prepoznala izazove digitalizacije i modernih procesa i razvila je digitalnu platformu pod imenom Pharmeria.

Zanimljivosti

Akcija vrijedi na svim CineStar lokacijama u Hrvatskoj, a odnosi se na  klasične projekcije kao i za IMAX 2D i IMAX 3D filmove.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.