Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Jesenski korak u Mango stilu

Malen izbor boja zamjenio je velik broj elegantnih i modela za svaki dan.

Iz Manga nam za nadolazeće zahlađenje nude velik izbor modela koji će zadovoljiti ukus svake šminkerice, ali i onih sklonijih casual looku. Jedino u vezi čega biste mogle, bez obzira na odabrani stil, ostati zakinute, jest izbor boja cipela. 

Jesenska ponuda ovog je puta lišena i boja i dezena, dok je naglasak stavljen na klasične modele upotpunjene zanimljivim detaljima uglavnom zlatnih nijansi.
Priznajemo kako nam se, bez obzira na to što su boje u ovoj kolekciji u deficitu, sviđa raznolikost modela i činjenica da je crna ipak najzahvalnija boja po pitanju raznih kombinacija.U izradi je korišteno različitih vrsta materijala, a detalji poput zakovica i velik izbor gležnjača, jamče udoban korak upakiran u moderan izgled.Elegantno izdanje zasigurno neće biti problem postići s nekim od modela bez obzira volite li više punu petu ili izazovnu štiklu.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

U svakoj zimskoj garderobi i kombinaciji, jednu od najvažniji uloga odigrat će obuća.

Fashion report

Ponekad je za podizanje i najjednostavnijih outfita dovoljan mali detalj koji će u potpunosti preokrenuti cijelu kombinaciju.

Fashion report

Bilo da je riječ o piramidalnoj, četvrtastoj ili klasičnoj tankoj potpetici, ove će gležnjače zaokružiti mnoge jesenske stylinge.

Fashion report

Iako početak jeseni može biti tužan, ipak postoje stvari kojima se veselimo. Vrijeme gležnjača je sigurna jedna od njih!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.