Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Jesenski trendovi na usnama

Eksperimentirajte krajnostima između jarkih boja i prirodnog izgleda.

Zlatno pravilo prilikom nanošenja make up-a je da naglašavanjem očiju i nanošenjem tamnih nijansi na kapke, izbjegavamo isto tako prenaglašeno bojanje usana. Takvo što sada možete zanemariti i ovisno o prigodi za koju se šminkate, slobodno se upustite u kombiniranje intenzivnih tonova kako na očima tako i na usnama. Također, dozvoljeno je usne ostaviti u gotovo prirodnim tonovima ili blago naglašenima tek bezbojnim sjajilom ili ružem sličnim prirodnoj boji usana u kombinaciji s nešto naglašenijim obrvama ili pak gušćim nanosom maskare na trepavice.

Svake jeseni pa tako i ove, postavljaju se novi trendovi u izboru boja prilikom isticanja usana ružem. Prije spomenuto pravilo tokom izbora nijanse ruža za usne, više ne vrijedi. Ova jesen donosi nam široku paletu boja na izbor, kao i neutralne tonove s kojima možemo uljepšati i istaknuti usne.Izbor boje ruža ovisi isključivo o vama. Ove su se jeseni na modnim pistama mogle uočiti jarke boje svih nijansi crvene i narančaste te tamne nijanse ljubičaste ili roze boje, a kao trend su nam se nametnule i puderaste te gotovo bezbojne nijanse koje naglašavaju prirodnu ljepotu usana.Bez obzira na pravila u šminkanju koja se mijenjaju iz sezone u sezonu, te nijansama ruževa koje obilježavaju neki novi trend, jedna je stvar kontinuirano stalna, a to je – čisti i zdravi ten te kvalitetna podloga. Njegovana koža lica uvijek je 'in', i jamac je za uspješno iskombinirane nijanse koje koristimo u make up-u. To se posebice odnosi na tamne nijanse ruževa koje će se dosta nositi ove jeseni, jer da bi usne došle do izražaja, da bi upečatljive a kako bi se jarke boje na usnama uspješno uskladile s ostatkom lica, krucijalan je odabir savršene podloge koja će kožu lica učiniti jedinstvenom i sjajnom.Slobodno možemo reći da je ove jeseni u trendu kontradiktornost kada je u pitanju izbor boja za usne. Odvažite li se za neku od žarkih nijansi narančaste ili pak za upečatljivu nijansu maline na usnama, ali i ako usne odlučite našminkati ružem manje upečatljive nijanse, te se na taj način odučite za prirodni look, sigurno nećete pogriješiti.Prirodni izgled koji se postiže neutralnim nijansama i dramatični “look” dobiven metalik bojama i jarkim nijansama su dobrodošli ove jeseni i samo je pitanje koji od njih želite uskladiti sa odjećom ili pak s prigodom za koju i nanosite make up. Dozvoljeno je sve, pravila su odbačena, eksperimentiranje je poželjno, a smjelost cijenjena.Ukoliko poželite usne istaknuti bojom tamne čokolade, crvenog maka ili zagasito ljubičaste, slobodno si udovoljite. Osim što nećete ostati nezamijećeni, definitivno ćete i biti u trendu. Ako se pak odlučite za diskretno naglašavanje usana manje agresivnim tonovima te se prepustite čarima prirodnog izgleda, nećete po ničemu zaostajati za trendovima.Ova jesen je idealna za eksperimentiranje i krajnosti. Koja od nijansi će krasiti vaše usne dok žurite na posao, šetate gradom u potrazi za idealnim mjestom za poslijepodnevnu kavu ili krećete u provod u neki od klubova, ostaje isključivo i samo na vama.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Primjerice, želite li izgubiti kilograme, žutu boju morate izbjegavati jer otvara apetit dok vam srebrna može spasiti život.

Trendovi

Vanilla girl trend lako je zamijeniti s prošlogodišnjim Clean girl trendom čija je glavna odlika minimalizam.

Moj dom

Stil uređenja može značajno utjecati na toplinu doma, baš kao i primjena odgovarajućih boja, materijala i dekorativne rasvjete.

Istaknuto

Prvi zadatak make-upa oduvijek je bio prikriti sitne nesavršenosti i istaknuti ljepotu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.