Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Jessica Chastain utjelovila je Manifesto ženu

Manifest ženstvenosti na Yves Saint Laurent način.

Manifesto, novi miris Yves Saint Laurenta slavi žensku odvažnost. Kao miris neovisnosti, naglašava svaki aspekt osobnosti. Savršen je za žene koje žive život punim plućima, odvažne, pa i u svojim kontradikcijama i krajnostima. Za žene koje kreiraju vlastita pravila i žive kao da ne postoji sutra, bez ograničenja. Za žene koje kažu da stilu, ljepoti i tajanstvenosti, YSL-u, vrtoglavim visinama krajnosti i strasti.Žena koja nosi Manifesto je profinjena, snažne osobnosti i velikodušna – a upravo to ističu note jasmina – očaravajućeg, slatkog cvijeta punog svjetlosti i tajnovitosti, s kojim se žene u potpunosti mogu poistovjetiti.Riječ je o savršenom spoju ekstravagantnih bijelih latica s njihovim magnetski privlačnim mirisom. Jasmin se strastveno prepušta heroini punoj života koja svakim korakom iskazuje drugačiju sebe – živahnu, mirniju, ali ispunjenu, krotku, ali spremnu preusmjeriti svoj život u sasvim drugu krajnost.Zelene prozračne note đurđice mirisu daju proljetni zanos. Svijetao i lagan dašak ribiza obavija siluetu opojnim voćnim akcentom. Kroz esenciju cedra i sandalovine probija se senzualni miris drveta koji je obavija poput druge kože i ispušta blagi akord vanilije i zrna tonke.Donosimo intervju s Anne Flipo i Loc Dong, tvorcima Manifesto parfema.

Manifesto nas vodi na mirisni sastanak žene iz Pariza i muškarca iz New Yorka. Kreacija koja odiše strašću i slavi auru žene, njezinu prisutnost i prirodnu snagu. Priča je to o intuiciji i odvažnosti.

Odvažnost

AF: Odvažnost je poput slobode ženskog bića, ide ruku pod ruku s intuicijom – slušamo je, vjerujemo joj i slijedimo je. Oduvijek sam funkcionirala na taj način: odvažno u Svakom trenutku.
LD: Odvažnost znači poznavanje pravila kako bi ih se što bolje moglo kršiti.

Kad se miris i odvažnost stope u jedno

AF: Odvažnost se u Manifestu odražava prvenstveno kroz neobičan odabir sastojaka.
LD: Miris je poput igre žene i svjetla. Zelene note nose suvremenost i neposrednost. Jasmin donosi izrazitu ženstvenost, a tonka dodaje očaravajuću senzualnost. Upravo prožimanje ova tri elementa čini srce mirisa Manifesto.

Olfaktivni Manifesto

LD: Bilo bi previše jednostavno nazvati Manifesto cvjetnim mirisom, iako je jasmin jedan od njegovih glavnih sastojaka.
AF: Jasmin je čaroban cvijet s mnogo lica: izuzetno ženstven, nevjerojatno raskošan, pun i senzualan, a ima i animalnu dimenziju. Smatram da nam je upravo to omogućilo da Manifestu udahnemo toliko senzualnosti i ženstvenosti.

Inspiracija

AF: Kod kreiranja ovog mirisa bila sam posebno nadahnuta Loulou de la Falaise, njezinom suptilno provokativnim stranom, ženstvenošću i izuzetnom senzualnošću. Također sam pomislila na sve žene koje riskiraju i odbijaju tradicionalna ograničenja. Spontane, vesele žene koje žude za otkrivanjem novih svjetova.

Iskaz ženstvenosti

AF: Ovaj je miris posveta ženstvenosti koju je YSL dočarao u Coutureu: zrači i pršti životnom snagom. Ženstvenost koja pobuđuje žudnju i divljenje.
LD: Zamislio sam predivnu ženu odjevenu u YSL Couture. Ona je primijećena, puna samopouzdanja, slobodnog duha, sofisticirana i izrazito ženstvena.

Tako Yves Saint Laurent

LD: Ovo je miris za ženu koja vjeruje u sebe, ima istinsku auru i zna kako to koristiti.
AF: Ovo je odvažan miris, pun kontrasta, istinski statement. Pravi potpis.

Ljubičasta boja za kraljevski stav

Poput prizme koja upija svjetlost u igri linija i odraza, bočica parfema Manifesto sadrži apsolutnu energiju žene čiji je talisman, fetiš. Senzualna ženstvena silueta opasana prelijevajućim draguljem u boji ametista, predstavlja YSL nevjerojatnom zavodljivošću i očaravajućom strašću. Prodorna boja pobuđuje reakcije bez zadrške. Snažna nijansa potiče na snove, fascinaciju duhovnim vodstvom, inicijaciju i imaginarna putovanja, gotovo kao obećanje koje potiče na odvažnost i ekstravaganciju.Riječ je o boji koju je YSL sljubio s fuksijom u šezdesetima za monokromni šok u duhu popa. Moćna i ponosna, očaravajuća ljubičasta. Moire’, svilenkasta, erotična, zadivljujuća i duhovna, tajanstvena i velikodušna kao ametist, kamen prolaska i metamorfoze.

Zlatni čep nalik na dragulj ukrašava ženstvenu siluetu s naglašenim oblinama. Vaše jedinstveno ja, sa svim mogućim licima. Manifesto je istinski Saint Laurent.Yves Saint Laurent je lišio modu svih tabua i klišeja, pretvorivši je u veličanstveno putovanje. Učinio je ženu heroinom priče koja nema kraj. Njezino Veličanstvo, svaki dan. Miris koji je utjelovljuje upravo je Manifesto – vjerni pratitelj neukrotivog srca.

Cijena Manifesto EDP 30ml je 453 kn, 50ml je 649 kn i 90ml je 912 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

 Far Away Beyond otkrivanjem nove vanilije za današnju modernu ženu, podiže tradicionalni cvjetni slatki miris na superiornu, sofisticiraniju i prepoznatljiviju notu vanilije: zamršenije, tajanstvenije...

Zanimljivosti

Upravo L'Erbolario, usuđujemo se reći tradicionalno, nudi pravi mali raj za svaku ljubiteljicu ili ljubitelja mirisnih bajki.

Savjeti i preporuke

Zimski mirisi su reducirani, romantični i topli – savršeni za druženje u paru. Šire senzualnost i prirodnost, bez ikakvog spektakla.

Duh i tijelo

Osim 12 čistih eteričnih ulja, u svojem asortimanu nudi dvije mješavine 100%-tnih čistih eteričnih ulja koje su spremne za korištenje u difuzorima.

Advertisement