Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Lifestyle

Jeste li za večeru u pećini?

Uživanje u mediteranskim delicijama s pogledom na more

Jedan od posebnijih restorana u Europi zasigurno je onaj hotela Grotta Palazzese, koji se nalazi u južnom djelu Italije. Restoran se nalazi u pravoj pravcatoj špilji koja je otvorena prema Sredozemnom moru, a jednostavno i romantično uređenje čini ga odličnom lokacijom za vjenčanja.

Poseban doživljaj s pogledom na more i mediteranskim delicijama u ovome restoranu možete iskusiti od svibnja do listopada. Hladnijih mjeseci hotel nudi blagovanje u zatvorenom restoranu, također s pogledom na Sredozemno more.

pecina restoran 1

Mističnost špilje pridonosi romantici uz toplu rasvjetu i biljke kojima je restoran ukrašen i naravno nevjerojatan pogled. Zbog ovakve romantične atmosfere u ovom se restoranu nerijetko organiziraju vjenčanja.

pecina restoran

Stolovi su pažljivo raspoređeni kako bi svatko imao priliku uživati u jedinstvenom pogledu. Ako vam nije do jela, u društvu dragih ljudi možete i uživati u restoranskom baru, sjedeći za šankom.

pecina restoran 2

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Gastronomija

File lososa u lisnatom tijestu, pečeni krakovi hobotnice, domaća srnetina, file orade s kremastim batatom, teleći medaljoni, dimljena pačja prsa s Ceasar umakom od...

Putovanja

Bilo da volite vrelinu ljetnih ulica, ili ste više za lagani povjetarac kasnog proljeća i rane jeseni, Split vas neće razočarati.

Budi fit

Hrana, odluke i aktivnosti koji pomažu pri mršavljenju!

Gastronomija

Kolač Uskršnja Golubica ili Colomba Pasquale jedan je ključnih simbola ovog velikog kršćanskog blagdana, ne samo u religijskoj ikonografiji, već i blagdanskim tradicijskim jelima...

Advertisement