Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Joga ravno iz džungle Tajlanda

Uspješna balerina pozornicu HNK zamijenila tropskom šumom Tajlanda

Ana Falconi, mlada i talentirana balerina s diplomom s akademije u Budimpešti te novo ime na listi instruktora La Femme festivala, izgradila je uspješnu plesnu karijeru godinama nastupajući u HNK-u u Zagrebu. No ova je vesela Dubrovčanka uvijek znala da želi nešto više. Tako se preko sve intenzivnijih treninga pilatesa upustila i u svijet joge i već nekoliko godina podučava, između ostalog, posebnu vrstu joge, Jungle jogu, na Tajlandu.

„Svi satovi koje vodim bazirani su na na osnovnim aspektima Hatha joge koji zapravo čine poveznicu između fizičkog pokreta i daha. To je akcija koju neminovno, ali i nesvjesno upoznajemo kroz kretanje. Njegovanjem te dvije cijeline dolazimo do opuštenog stanja duha, mirnoće uma koju želimo odnijeti sa sobom nakon što sat završi…

Samim time stvore se očekivanja i ozbiljnost u pristupu jogi, što bi sat Jungle joge mogao malo razbistriti. Joga je nešto prirodno i jednostavno kao što je naša veza s prirodom jednostavna. Kroz opušteniji pristup fizičkom pokretu u Jungle jogi stvaramo lakoću u tijelu i energetsku opuštenost cijelog bića što nas odmiče od stvarnosti na koju smo navikli. Opušten, razigran i mekan pristup jogi kao što istražujemo prirodu kad se u njoj nađemo je ono čemu ovdje težimo.

jungle joga

Ne zaboravimo senzualnost, tišinu, unutrašnji mir i opuštenost, što su rezultati slobode razigranosti kad si to dopustimo. Sve se to krije u prihvaćanju veze s onim što nas okružuje, predivnom prirodom, svim bićima, pa tako i ljudima i situacijama kojima smo okruženi!“, ispričala je nasmijana Ana. Uz Jungle jogu, na La Femme festivalu Ana će polaznice buditi i uz radionice Pozdrav suncu te Vinyasa jogu.

La Femme festival pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

jungle joga 2

Prvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.com ili na stranicama službene partner agencije Atlas (http://www.atlas.hr/posebna-ponuda/la-femme-2014.htm).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Bilo da tražite opuštajuće utočište na Madeiri okruženo rascvjetanim cvijećem ili produljeni gradski odmor u Dubrovniku, produženi boravak omogućuje putnicima da otkriju svijet vlastitim...

Putovanja

Ako, niste iz Hrvatske, a ove godine nas planirate posjetiti iz obližnje zemlje, ovo je tekst za vas.

Zanimljivosti

Dobrodošli su svi oni koji šire ljubav i toleranciju, koji imaju dobre namjere bez ikakvih predrasuda i osude jer 'Milk' je mjesto koje širi...

Putovanja

Booking.com donosi vam odredišta za istraživanje na temelju osobina vašeg životinjskog znaka.  

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.