Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

John Galliano tuži Dior

Slavni se kreator odlučio obračunati s bivšom modnom kućom godinu i pol nakon otkaza.

Skandalima nikad kraja s kontroverznim modnim dizajnerom John Gallianom za kojeg se ovih dana uvelike šuška kako je pokrenuo veliku tužbu protiv modne kuće Christian Dior za koju je prije radio. 

Prisjetimo se, prije godinu i pol dana Gallianov neumjesni ispad u jednom kafiću u pariškoj četvrti Marais, inače poznatoj po većinskoj židovskoj populaciji, rezultirao je njegovim uhićenjem i privođenjem od strane policije. Nedugo nakon toga modni kreator je i optužen je zbog svojih neukusnih izjava i vrijeđanja pripadnika židovske vjeroispovijesti, za antisemitizam, nakon čega je uslijedio i otkaz u Dioru te rapidno srozavanje karijere.Prije otprilike tjedan dana mu je oduzet i orden Legije časti zbog nemilog događaja koji se zbio u veljači prošle godine, a najnovija vijest vezana uz ovog nestašnog modnog virtuoza jest da je odlučio tužiti svoju bivšu dizajnersku kuću za čak 15 milijuna euraBritanac će borbu za ovaj enormno visoki iznos započeti 4. veljače iduće godine za kada je zakazano prvo saslušanje. Ne može se još sa sigurnošću tvrditi na osnovu čega je kreator podigao tužbu, jer nikakve službene informacije nisu plasirane u javnost, ali se nagađa da će se pozvati na neosnovan otkaz o radu. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dizajn

Što je najbolje, ovu vrstu radova možete sami napraviti, no to nikako ne znači da poslu treba pristupiti s nepažnjom i bez pripreme.

Dobar posao

Ako niste zadovoljni na svom radnom mjestu i razmišljate o promjeni okruženja, prije nego što impulzivno uručite otkaz šefu prvo si postavite par pitanja,...

Fashion report

Udruga 'punašnijih' žena tužila slavnog dizajnera

Moj dom

Bojama, zastorima i plahtama obogatite svoj intimni raj

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.