Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Jole ima novi hit!

Nova pjesma, tek je uvod u novu godinu u kojoj će i sam pjevač, po običaju, predano raditi i uveseljavati svoju publiku svakim svojim nastupom i pjesmom.

Jedan od najpoznatijih glazbenika, Joško Čagalj – Jole, osim što uveseljava sve oko sebe gdje god se pojavi, prvenstveno je obiteljski čovjek koja najviše od svega voli svoju obitelj, suprugu i djecu. Nakon više nego uspješnog i rasprodanog koncerta u Ciboni, povodom 20. godišnjice karijere, Jole je itekako spreman za 2019. godinu i sve što ona nosi. Nova pjesma, tek je uvod u novu godinu u kojoj će i sam pjevač, po običaju, predano raditi i uveseljavati svoju publiku svakim svojim nastupom i pjesmom.

Novi hit pod nazivom „Godišnjica“, pjesma je koja na simpatičan i šaljiv način govori o godišnjici braka supružnika Čagalj. U spotu se po prvi put pojavljuje njegova supruga Ana, koja se odlično snašla u ulozi glumice. Radnja je razigrana i kroz cijelu pjesmu prikazuje supružnike u obavezama koje ih prate kroz taj poseban dan. „Htjeli smo da sve bude simpatično i iskreno, baš onako, kakvi mi i jesmo. Želja nam je bila prikazati stvarnu situaciju do koje nekad lako dođe u bračnom životu, bez glume i glumaca, ona i ja, jer tako i je. Živimo ubrzano, ali uvijek nađemo vrijeme za sebe, koliko god je nekada teško. Na kraju svake balade, mene moja ljubav čeka, a realno samo me ona i zanima“ – dodaje Jole.

Bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić zaslužni su za glazbu i tekst pjesme koja je vesela i ima iznimno plesni ritam. Redatelj spota je Vojan Koceić koji je na maštovit način pretočio stihove pjesme u kadrove. „Neke od kadrova iz spota smo snimali u našem domu, tako da sam bila na svom terenu.“ – našalila se Ana i nastavila: “Ono što je najbitnije je uzajamna podrška, povjerenje i ljubav koje nas dvoje imamo, gradimo i bez kojih ionako, ni cvijeće ni svijeće, ništa ne znače.“

U najnovijoj pjesmi se mogu pronaći mnogi parovi baš zato jer iskreno govori o odnosu između dvoje ljudi koji žive ubrzan zajednički život, ali se na kraju, uvijek vraćaju jedno drugome jer je iskrena ljubav ono što ih spaja.

Više

Zanimljivosti

Prekrasna balada naziva „Dom bez adrese“, pjesma je koja govori o neuzvraćenoj ljubavi, a njezina melodija podsjeća na emocije s kojima se svatko od...

Drama Queen

Vidjeti nečiji iskreni osmijeh nakoh toliko godina... Neprocjenjivo!

Celebrity

Ovo je Jolina treća turneja po Australiji i Americi i sudeći po velikom interesu publike, za očekivati je da će se jedan od najpopularnijih...

Događanja

Koliko publika voli splitskog pjevača Jolu, govori upravo količina obožavatelja koji su prisustvovali njegovim rasprodanim koncertima u Australiji.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.