Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Jolie i Pitt dobro unovčili fotografije s vjenčanja

Dva časopisa morala su udružiti snage za otkup fotografija

Nakon što je Angelina Jolie na naslovnici magazina People osvanula u svojoj vjenčanici, bračni par Pitt-Jolie odlučio je prodati i ostale fotografije s vjenčanja za vrtoglavu cifru od dva milijuna, pišu američki mediji.

Fotografije su prodali časopisima People i Hello!, tjedan dana nakon što su se 23. kolovoza vjenčali u Francuskoj, a prema nekim izvorima, ova dva časopisa morala su se udružiti kako bi skupila dovoljno novaca za ekskluzivne fotografije.

Nakon dugogodišnje veze, par se konačno vjenčao, i to u svom dvorcu Miraval na jugu Francuske. Na privatnoj svečanosti prisustvovali su samo najbliži prijatelji i obitelj, kao i njihovo šestero djece. Angelinu su do oltara dopratili najstariji sinovi Maddox i Pax, a kćeri Zahara i Vivienne bacale su latice. Prstenje su predali Shiloh i Knox.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Život u dvoje

Često se dogodi da svi pozivaju sve ljude na svadbu osim samih mladenaca, a oni isto toliko često popuste i nerijetko imaju svadbu koju...

Putovanja

Vodimo vas u Virovitičko-podravsku županiju koja je s dva UNESCO područja – rijekom Dravom i Parkom prirode Papuk, ambijentalnim gradovima i mjestima, dvorcima i...

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.