Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Jolie Petite za proljeće i ljeto

Unikatna vizija obilježena upečatljivim retro potpisom.

Dizajnerski atelje Jolie Petite by Ljupka Gojić u svom kratkom vijeku postojanja uspio je sagraditi impresivan kult obožavatelja iz Hrvatske i inozemstva koji samouvjereno poklanjaju svoju vjernost originalnom pristupu zahvaljujući kojem je ovaj modni brand zaslužio svoju slavu. Službena Facebook fan grupa trenutno broji preko 27.000 članova što ju postavlja među najpopularnije hrvatske dizajnerske brandove na utjecajnoj društvenoj mreži. Osnivačima branda primarni cilj i dalje ostaje neposredna komunikacija sa svojim kupcima koji na digitalnoj platformi iskazuju svoje mišljenje i pružaju glasnu potporu svakom novom projektu kuće.

Svake sezone Jolie Petite dizajnerski tim uspješno reinterpretira svoje omiljene siluete u posve novom izdanju koje plijeni pažnju javnosti. Strategija odlučnih pomaka najbolje je vidljiva u novoj kolekciji za proljeće i ljeto 2012. koja ambiciozna gradi Jolie Petite u smjeru ozbiljnog pret-a-porter branda.Proljeće-ljeto u znaku je sada već prepoznatljivog retro potpisa koji čini osnovni DNK ove modne kuće. Obožavana Jolie Petite lutkica nastavlja dominirati nad rapsodijom fascinantnih retro uzoraka, pogotovo kada je riječ o modelima Mema i Eržika.Najveće oduševljenje i prije samog lansiranja kolekcije izazvao je lagani Ljetni kaputić na kojem vladaju razne verzije točkica u nekoliko neobičnih nijansi boja.Sva snaga romantične nostalgije najbolje je predstavljena na haljini Bubi koja simbolizira sinergiju retro košulje i prozračne ljetne haljinice.Kontrast je uvijek važan element u svim kolekcijama stoga je osim kod unikatnih retro modela posebna koncentracija usmjerena prema urbanim, ali jednostavnim komadima za svakodnevno uživanje.Konkretnu transformaciju doživljava pamučna Jolie Petite potkošulja koja je u novom izdanju zaogrnuta nježnim točkastim tilom."Konkretni kreativni pomaci izuzetno su nam važni u svakoj kolekciji jer napredak prema novim formama i vizijama zbilja mora biti uočljiv svim kupcima. Korak po korak razvijamo svoju pret-a-porter kolekciju dok se u istom dahu trudimo izgraditi intrigantan Jolie Petite potpis koji je tipičan samo za nas. Romantika u svim izdanjima uvijek igra vitalnu ulogu kada razmišljamo o kolekciji, a posebno nas privlače retro inspiracije koje se na poseban način ljube s našom Jolie Petite lutkicom.

Moram priznati kako smo se ove sezone posebno zaigrali s eklektičnim kombinacijama što je najbolje vidljivo u slučaju Potkošuljice til i Ljetnog kaputića. Ne čudi nas stoga što je veliki broj naših fanova razvio gotovo kolekcionarsku strast prema sakupljanju Jolie Petite kreacija", izjavila je Ljupka Gojić-Mikić.Novi look book za proljeće-ljeto 2012. potpisuje već uhodani tim: pred objektivom nagrađivane fotografkinje Jelene Balić pozirala je Sanela Seferagić iz agencije Midikenn dok make-up potpisuje Ivana Zečić. Osim na službenoj web i Facebook stranici sve kreacije dostupne su u ekskluzivnom showroomu u Albaharijevoj 5 u Zagrebu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Kako bi ljeto dočekali spremno, krajnje je vrijeme za aktivaciju.

Horoskop

Ako nemate ideju, horoskop sigurno zna!

Seks

Proljeće je došlo, a s njim i avanturistički duh. Zima nas je predugo držala u zatvorenom prostoru, pa sad kad imate priliku, iskoristite toplo...

Fashion report

Konačno je vrijeme za pospremiti toplu, zimsku odjeću u ormare i uvesti nove, zanimljive outfite i modne kombinacije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.