Još jedan H&M u novom ruhu

Nakon onog u Arena Centru, H&M u zagrebačkom Centru Cvjetni doživjet će make -over i svoja vrata otvoriti u novom proširenom izdanju 4. travnja u 11 sati. Uz najnovije kolekcije i fantastične ponude čekaju i mnogo specijalnih aktivnosti za ljubitelje mode, odrasle i djecu.

‘Željeli smo našim kupcima pružiti nezaboravno šoping iskustvo a pritom i razveseliti naše najmlađe posjetitelje. Dječji odjel je upravo ono što je nedostajalo u Centu Cvjetni, tako da od sada ovo postaje prava obiteljska modna destinacija. Još vise mode i kvalitete po najboljim cijenama’, izjavila je Claudia Oszwald, Country Manager za Hrvatsku.

Na preko 2.400 četvornih metara raspoređenih na četiri kata uz dosadašnji ženski, muški i odjel za tinejdžere smjestili su se i novi koncepti poput dječjeg odjela, H&M Mama, H&M kozmetika, a za sve istinske ljubitelje mode i vrućih trendova direktno s modnih pista – H&M Trend koncept.

hm pistaKupci će moći uživati u najnovijim kolekcijama uz mnogo specijalnih aktivnosti! Ljubitelji mode mogu doživjeti atmosferu modnog snimanja i vratiti se kući s vlastitom Elle naslovnicom. Prvih 80 kupaca koji 4. travnja potroše više od 200 kuna u H&M trgovini Centar Cvjetni te se s računom jave na pultu za ‘Elle Covershooting’ dobivaju stručni tim frizera, vizažista, stilista a potom i fotografa koji će snimiti vlastitu ekskluzivnu naslovnicu! Neće nedostajati niti zabave na dječjem odijelu. 4. i 5. travnja za najmlađe biti će postavljena foto kabina!

Uz cool DJ svirku H&M će postati ne samo modna meka već i mjesto dobre zabave!