Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Još pogodnosti za koncert RHCP-a

U prodaju pušteno još 100 ulaznica za Hot Pit.

Za koncert Red Hot Chili Peppersa koji će se održati 29. kolovoza na Zagrebačkom Hipodromu, u prodaju je pušteno još 100 ulaznica za Hot Pit. Svi ljubitelji jednog od najtraženijih bendova današnjice imaju još jednu priliku za kupnju ulaznice za 'najljući' dio Hipodroma.

Zbog iznimne potražnje za ulaznicama, bend je pustio u prodaju dio ulaznica koje su prethodno rezervirali za svoje prijatelje i suradnike. Oduševljeni interesom publike za koncert, odlučili su razveseliti najveće hrvatske fanove s dodatnih 100 ulaznica.Grammyjem nagrađivani i multiplatinasti RHCP jedan je od najuspješnijih rock izvođača u povijesti, a ovo im je prvi koncert u Hrvatskoj. Članovi benda kažu kako vole dolaziti na mjesta gdje još nisu bili te im je drago što će, prvi puta u povijesti benda, svirati u Zagrebu. Poručuju da publiku očekuje odlična atmosfera, skakanje te otkucaji srca u ritmu glazbe.

Jeftiniji prijevoz vlakom

HŽ Putnički prijevoz posjetiteljima koncerta Red Hot Chili Peppersa odobrava komercijalnu povlasticu u visini 40% od redovite prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova. Povlastica se može koristiti od 28. do 30. kolovoza 2012., isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do Zagreba i natrag.Da bi ostvarili popust, pri kupnji karte i u povratku putnici trebaju osoblju pokazati ulaznicu za koncert. Povlastica vrijedi i za putnike koji na koncert putuju iz Slovenije.

Ulaznice za najveći rock spektakl 2012. mogu se kupiti na svim Petrol benzinskim postajama, na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online. Cijene ulaznica su: stajanje je 350kn, Hot Pit je 450 kn (količina ograničena), sjedenje je 550kn. Ulaznice se mogu kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate, a članovi fan kluba Adria Entertainment ostvaruju posebne pogodnosti.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Kultura

Lirski tenor koji svojim anđeoskim glasom ispjevava najdublje emocije, Božo Vrećo, dolazi 13. ožujka 2023. u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

Zanimljivosti

Gromoglasnim pljeskom večeras je dupke ispunjena Arena Zagreb dočekala Zdravka Čolića, već nekoliko desetljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene.

Zanimljivosti

Prizor s jedne od proba, koju je Čolić objavio na svojim društvenim mrežama, a na kojoj se vidi svih 50 članova simfonijskog orkestra, već...

Zanimljivosti

Željko Bebek, pop-rock ikona ovih prostora, odrađuje zadnje pripreme pred veliki koncert 29. prosinca u Areni Varaždin.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.