Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Gastronomija

Juha dostojna kraljeva

Marčelo Petan, voditelj hrane i pića Hotela Rogaška & ROI Spa i restorana Kaiser, podijelio je s nama recept za juhu od krumpira s celerom, tartufima i prepeličjim jajem.

Istinski gurmani neće propustiti à la carte restoran Kaiser koji se ubraja među deset najboljih restorana u Sloveniji. Ne morate biti gost Hotela Rogaška & ROI Spa da biste iznenadili svoje nepce finim jelima u jedinstvenom ambijentu Kaisera. Uživat ćete uz odlične riblje i mesne specijalitete sljubljene s probranim vinima te ukusne slastice. Naravno, probali smo ovu divnu juhu.

Marčelo Petan, voditelj hrane i pića Hotela Rogaška & ROI Spa i restorana Kaiser, podijelio je s nama recept za juhu od krumpira s celerom, tartufima i prepeličjim jajem.

page

Juha od krumpira s celerom, tartufima i prepeličjim jajem

Sastojci:

  • Krumpir 70 g
  • Luk
  • Maslac
  • Sol
  • Papar
  • Potočarka 20 g
  • Celer 70 g
  • Tartufata 10 g
  • Crni tartufi 2 g
  • Prepeličja jaja  1 kom

Priprema:

Popržimo luk na maslacu te mu dodamo očišćeni celer i  krumpir, sol i papar. Sve to zalijemo prethodno pripremljenom goveđom juhom i kasnije dodamo još malo vode. Kad su celer i krumpir kuhani, sve izmiksamo u blenderu, dodamo tartufatu i vrhnje.  Prepeličje jaje ispečemo, i serviramo ga na tanjuru s ostatkom tartufate i naribanim tartufima preko čega prelijemo juhu.

Više

Istaknuto

Jeste li vi od onih koji imaju dvojbu oko toga trebaju li koristiti krumpir ili se prebaciti na batat, odnosno slatki krumpir?

Zdravstveni karton

Celer listaš sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka: aktivne enzime, klorofil, antioksidanse, vitamin C, minerale u tragovima i hidrobioaktivnu vodu koji sinergijskom snagom djeluju na organizam...

Duh i tijelo

10 namirnica koje pomažu u borbi protiv narančine kore.

Gastronomija

Zanimljiviji, zabavniji i zdraviji recept za salatu donosi vam Tamara. S pravim dodacima, salata može biti čitav obrok!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.