Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Kad mama piše pjesme

Poezija pretočena u modu za najmlađe.

Poezija i moda idu ruku pod ruku, tako tvrdi Ksenija Krakan, autorica zbirke pjesama za djecu “Kad mama piše pjesme”. Njena najnovija kolekcija odjeće i dekoracija za djevojčice inspirirana je upravo pjesmama koje je za svoju djecu napisala dok su još bila mala.

"Moja ljubav prema poeziji potječe iz školskih dana kada sam na literarnim natjecanjima postizala odlične rezultate, a kada su došla djeca, bilo je logično ljubav prema njima pretočiti u stihove. Osim poezije, moja strast je moda te sam pomislila zašto ne bih to dvoje nekako povezala i tako je nastao projekt “Kad mama piše pjesme”, ističe Ksenija.Zabavna, otkačena i zaigrana kolekcija osmišljena je za djevojčice predškolske dobi, a sastoji se od višeslojnih suknja, maštovite posteljine i zavijesnih dekoracija za originalnu dječju sobu. Šarene suknje na kojima su prišiveni motivi iz pjesama dominiraju kolekcijom. Sve suknje su ručno izrađene, kao i motivi poput mišića Kreše, slonića iz džungle ili balona, koje Ksenija izrađuje od prirodnih materijala kao što su frotir i pamuk. Osim što je ova odjeća funkcionalna i udobna, vaše klinceze postat će prave trendy djevojčice."Svaki model je unikatan i jedinstven i ne postoje dva identična. Kolekcijom sam željela naglasiti da je svako dijete posebno te da to može izraziti i originalnom odjećom koju nosi", kaže Ksenija.Suknje, posteljinu i dekoracije potom pakira u ukrasne kartonske kutijice koje sama izrađuje,a u kojoj se nalazi i pjesma iz spomenute knjige. Pjesma se uvijek odnosi na motiv sa samog modela. Zanimljivo je i to da Ksenija radi po narudžbi. Sami možete odabrati lik i boju, a prema motivima iz spomenute knjige.Nešto i za mame, tete i kume

Klinke oduvijek žele nositi odjeću baš poput njihovih majki,a zašto ne bi bilo obrnuto? Ksenija je za majke, tete i ostale ženske članice obitelji osmislila životopisne majice. Tako je izradila dekoracije u obliku različitog cvijeća koje je potom prišila na jednobojni T-shirt. Cvijeće je izrađeno od kombinacije različitih boja i uzoraka, uglavnom od pamuka i frotira."Klincima imponira kada druga djeca kažu da im je mama cool. Majice koje izrađujem su posebne i zanimljive kako odraslima tako i djeci, a svojim motivima podsjećaju upravo na moju kolekciju za djevojčice."

Majice koje su idealne za casual prilike, vraćaju svaku ženu u doba djetinjstva, zaigranosti i bezbrižnosti kojeg se uvijek tako rado sjećamo.Više o ovom prekrasnom brendu, uz još puno fotografija, možete pogledati na Facebook stranici Kad mama piše pjesme.

OSVOJI ZAVJESNI DEKOR

Spisateljica i dizajnerica Ksenija Krakan i She.hr poklanjaju vam plavi zavjesni dekor s brodićima.

Ako želite uljeopšati životni prostor vašeg mališana ovom prekrasnom dekoracijom, pošaljite nam mail na adresu [email protected], s naslovom MAMA_PIŠE, te navedite točan odgovor na postavljeno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i ovaj unikatna dekoracija možda postane vaša!

Kako se zove svestrana autorica ovih prekrasnih detalja?

Vaše prijave primamo do 29. listopada, nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!

Vaš She.hr

Drage naše,
dobitnica plavog zavjesnog dekora s brodićima je Željka Juraić. Čestitamo!
Informacija o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Jedna od njih je i mistična Raiven, ovogodišnja slovenska eurovizijska predstavnica, s kojom Crocs nastavlja modnu priču.

Fashion report

Islands&Co., poznati brend nakita posvećen ljepoti i duhu hrvatskih otoka, predstavio je svoju novu kampanju s ljubavnom pričom između Lastova i Visa.

Dobar posao

Najveća industrija današnjice, influencer industrija, procvjetala je tijekom zadnjih 20 godina, preoblikujući način na koji se informacije plasiraju i stvaraju.

Obitelj

U modernom roditeljstvu često se raspravlja o tome kako najbolje zabaviti djecu i održati njihov interes.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.