Kad se male ekipe slože, u Tele2 neograničeno sve se može

I dječji film može biti inspiracija. Tako legendarni film „Vlak u snijegu” poručuje da se sve može kada se male ruke slože. Poput djece u filmu, i Tele2 vjeruje u snagu zajedništva i neograničenu slobodu koja se dogodi u trenutku kada se slože male ekipe.

Kako bi se ostvarila ušteda i dobilo najviše za svoj novac, dovoljno je pripadati ekipi od 2 do 4 člana koji u Tele2 tarifi EKIPNA ostvaruju neograničenu slobodu komuniciranja: BEZBROJ GB, neograničene minute i SMS poruke. Ova je tarifa idealna za obitelj s više korisnika, ekipu prijatelja ili poduzetnike koji vode računa o svojim troškovima i žele za svoj novac dobiti više.

Nositelj tarife EKIPNA plaća 150 kn mjesečno za sve članove ekipe koji neograničeno pričaju i šalju poruke. Za svakog člana EKIPNE nositelj  odabire i  podatkovni paket. Ako za svakog člana odabere BEZBROJ GB, mjesečna naknada iznosi 122 kune mjesečno po članu.

Uštedu uz tarifu EKIPNA i BEZBROJ GB, bez obzira kojoj ekipi pripadali, donosi i dodatna ponuda novih mobitela za 1 kunu, ostatak se plaća na rate uz pretplatu.

U ponudi su LG K8 2017, kompaktan i tanak uređaj elegantnih linija s vrhunskim zaslonom HD rezolucije veličine 5″, Huawei P10 lite stvoren za korisnike koji traže privlačan uređaj superiornih performansi i naprednih značajki, Samsung Galaxy J7 2017 kojeg krasi nevjerojatno ujednačena metalna završna obrada bez izbočene kamere sa superiorno dobrim ležanjem u ruci te LG Q6 sa zaslonom koji prekriva gotovo cijelu prednju stranu.