Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Emina Pršić i Ivana Šešo

Knjige i glazba

” Kad te bajka sastavi, a život rastavi”

Ova knjiga nudi putokaz kako što bezbolnije proći kroz zahtjevne životne lekcije, kako uskladiti jezik ljubavi i pritom ostati svoj.

Nakon što je njihova prva knjiga “Nedostaje? Ne. dosta je !” proglašena najprodavanijom domaćom publicistikom, Algoritam 2012, autorice Emina Pršić i Ivana Šešo udružile su ponovno svoje snage i svoje čitatelje počastile još jednim naslovom.

Riječ je o knjizi ponovno zanimljivog i neobičnog naslova koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim ” Kad te bajka sastavi, a život rastavi”.

mala

Glavna urednica  knjige, Bojana Radović, ističe kako  je ova knjiga po svemu drukčija, jer takve su i njezine autorice. Jedna od njih piše priče, a druga svojim stručnim znanjem iz te priče izvlači poruke koje vrijede za svakoga od nas. Ali, nema tu doticanja i preporuka, samo zdrav razum, uz savršeno odmjerenu dozu ironije i cinizma. Ova knjiga nudi putokaz kako što bezbolnije proći kroz zahtjevne životne lekcije, kako uskladiti jezik ljubavi i pritom ostati svoj.

Autorice ističu kako im je komunikacije putem službene Facebook stranice s čitateljima najveća pohvala i nagrada. Ljudi su ti koji ih inspiriraju da stvaraju dalje. Dokaz tome jest i da se prva knjiga rasprodala u samo četiri mjeseca.

Knjigu ” Kad te bajka sastavi, a život rastavi ” može se pronaći na kioscima Tiska u izdanju Večernjeg lista.

[box style=”0″]

Drage naše, darujemo vam dvije knjige. A što trebate? Pošaljite nam mail na [email protected] :

  1. stavite naslov ŽIVOT
  2. dodajte svoje kontakt podatke
  3. prijavite se na naš newsletter
  4. lajkajte naš Facebook profil

Prijave primamo do 25. studenog, točno u podne.

DOBITNICE: Marija Rajić i Gabriela Hodak

[/box]

 

Više

Darivanje

Fascinantna, sjajno napisana i iznimno maštovita književna rekonstrukcija čuvenog nestanka kraljice krimića, roman koji je osvojio čitatelje diljem svijeta.

She Book Club

Proglašena jednom od najboljih knjiga godine prema izboru Guardiana, autobiografija Zelena svjetla promijenila je živote i inspirirala milijune čitatelja nepokolebljivom iskrenošću, nekonvencionalnom mudrošću i...

She Book Club

Nadahnut zapanjujućim stvarnim događajima, roman Knjiga izgubljenih imena svjedoči o izdržljivosti ljudskoga duha, o snazi hrabrosti i ljubavi pred licem zla.

She Book Club

Autor smatra da se najveća zabluda današnjice skriva iza misli da nas samo drugi mogu usrećiti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.