Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Kako ćete odabrati pravu maskaru?

Oči su najzavodljiviji dio tijela, a kako bi pogled bio otvoren i prodoran, potrebno je odabrati pravu maskaru.

Oči su najzavodljiviji dio tijela, a kako bi pogled bio otvoren i prodoran, potrebno je odabrati pravu maskaru. Evo nekoliko savjeta kako ne biste opet izbezumljeno buljili u police s raznoraznim maskarama svakojakih marki. Ovisno o vrsti trepavica, odaberite maskaru.

1. Tanke i kratke trepavice

Ako imate tanke i kratke trepavice potrebna vam je maskara za volumen i gustoću. Odaberite onu s gustim, a uskom četkicom i naravno, za potpuno dojam, nanesite nekoliko slojeva.

2. Tanke i dugačke trepavice

Kako bi svojim dugim ali tankim trepavicama dali gustoću i volumen odaberite maskaru spiralna oblika. Ona će vaše trepavice popuniti i lijepo uviti.

3. Kratke i guste trepavice

Za trepavice koje su guste ali ipak kratke najbolji odabir je maskara s dugačkom i gustom četkicom. Dva sloja su dovoljna za lijepo uokviren pogled.

4. Dugačke i guste trepavice

Sretnice koje su blagoslovljene s dugačkim i gustim trepavicama ako već žele maskaru mogu odabrati onu koja ih dodatno uvija. Za taj efekt je prikladna uvinuta četkica.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Donosimo male tajne velikih zavodnica i neke provjerene beauty trikove uz koje ćete zablistati u punom sjaju!

Beauty report

Pupa Milano Vamp! Maskara za veliki volumen koja je revolucionarna po svom djelovanju i formuli.

Beauty report

Ova inovativna maskara dizajnirana je za kreiranje nevjerojatno dugih i gustih trepavica s kojom postižete savršeni izgled pri svakom nanošenju.

Savjeti i preporuke

Kako biste svojoj kosi omogućili dodatan volumen, u nastavku donosimo tri jednostavna, ali učinkovita koraka koja možete primijeniti još danas.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.