Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Kako ćete odabrati pravu maskaru?

Oči su najzavodljiviji dio tijela, a kako bi pogled bio otvoren i prodoran, potrebno je odabrati pravu maskaru.

Oči su najzavodljiviji dio tijela, a kako bi pogled bio otvoren i prodoran, potrebno je odabrati pravu maskaru. Evo nekoliko savjeta kako ne biste opet izbezumljeno buljili u police s raznoraznim maskarama svakojakih marki. Ovisno o vrsti trepavica, odaberite maskaru.

1. Tanke i kratke trepavice

Ako imate tanke i kratke trepavice potrebna vam je maskara za volumen i gustoću. Odaberite onu s gustim, a uskom četkicom i naravno, za potpuno dojam, nanesite nekoliko slojeva.

2. Tanke i dugačke trepavice

Kako bi svojim dugim ali tankim trepavicama dali gustoću i volumen odaberite maskaru spiralna oblika. Ona će vaše trepavice popuniti i lijepo uviti.

3. Kratke i guste trepavice

Za trepavice koje su guste ali ipak kratke najbolji odabir je maskara s dugačkom i gustom četkicom. Dva sloja su dovoljna za lijepo uokviren pogled.

4. Dugačke i guste trepavice

Sretnice koje su blagoslovljene s dugačkim i gustim trepavicama ako već žele maskaru mogu odabrati onu koja ih dodatno uvija. Za taj efekt je prikladna uvinuta četkica.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Upoznajte FOREO ISSA mini 3 – novu, ultrahigijensku 4-u-1 soničnu četkicu beauty tech brenda FOREO, koja je od danas dostupna u Hrvatskoj!

Kućni ljubimci

Ni jedna životinja nije uspjela osvojiti čovjekovo srce na način kako je to uspio pas.

Trendovi

Predstavljamo novu maskaru False Lash Effect XXL, inspiriranu salonskim ekstenzijama trepavica, a koju je svladao Max Factor – maskaru koja daje dramatičan rezultat koji...

Savjeti i preporuke

Duge, guste trepavice i dramatičan izgled trepavica – zvuči predobro da bi bilo istinito?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.