Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Kako čistiti plastične površine?

Uz nekoliko korisnih savjeta, nema mjesta nečistoći.

Plastika je pogodna površina za čišćenje i služi u razne svrhe. S plastikom ne morate biti pretjerano nježni kad je čistite i treba vam vrlo malo snage da plastiku i očistite budući da nije porozna.

Počnite špricanjem univerzalnog sredstva za čišćenje po plastičnoj površini. Obrišite sredstvo za čišćenje zajedno sa prljavštinom koristeći papirnati ručnik.

Nemojte koristiti sredstva koja sadrže bjelilo ili izbjeljivač.

Kad čistite neravnu plastiku pošpricajte sredstvo po površini i ostavite da stoji dvije minute. Nakon toga uzmite četku s najlonom i očistite površinu. Četka će očistiti kuteve i nedohvatljiva mjesta na površini.

Ako se na površini nalaze tvrdokorne fleke, uzmite gumicu za brisanje i izbrišite fleke.

Kad čistite plastičnu površinu koja pokriva računalo ili neki drugu elektroničku komponentu, savjetujemo da prvo pročitate priručnik od komponente. Sredstvo za čišćenje se ne bi smjelo špricati direktno na plastičnu zaštitu elektroničkih komponenti.

Savjeti-com.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Znate li da odlično, ekonomično i sigurno sredstvo za čišćenje fuga između pločica možete lako pripremiti sami kod kuće?

Moj dom

Znate li da ljekoviti napitak ublažava akne?

Moj dom

Kućanski poslovi mnogima nisu omiljeni dio svakodnevice, ali netko ih mora raditi.

Zanimljivosti

Više od 115 proizvoda bio&bio robne marke nalazi se u 100% kompostabilnoj ambalaži od celuloznih vlakana, uključujući i naljepnicu, što znači da ih se...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.