Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Kako čistiti plastične površine?

Uz nekoliko korisnih savjeta, nema mjesta nečistoći.

Plastika je pogodna površina za čišćenje i služi u razne svrhe. S plastikom ne morate biti pretjerano nježni kad je čistite i treba vam vrlo malo snage da plastiku i očistite budući da nije porozna.

Počnite špricanjem univerzalnog sredstva za čišćenje po plastičnoj površini. Obrišite sredstvo za čišćenje zajedno sa prljavštinom koristeći papirnati ručnik.

Nemojte koristiti sredstva koja sadrže bjelilo ili izbjeljivač.

Kad čistite neravnu plastiku pošpricajte sredstvo po površini i ostavite da stoji dvije minute. Nakon toga uzmite četku s najlonom i očistite površinu. Četka će očistiti kuteve i nedohvatljiva mjesta na površini.

Ako se na površini nalaze tvrdokorne fleke, uzmite gumicu za brisanje i izbrišite fleke.

Kad čistite plastičnu površinu koja pokriva računalo ili neki drugu elektroničku komponentu, savjetujemo da prvo pročitate priručnik od komponente. Sredstvo za čišćenje se ne bi smjelo špricati direktno na plastičnu zaštitu elektroničkih komponenti.

Savjeti-com.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Očistite i pomladite kožu, dajte joj novu snagu i kvalitetnu bazu za obnovu i njegu, uz pomoć namirnica koje su prijatelj vaše kože.

Duh i tijelo

Detoksikacija je vrlo individualna te se mora odabrati ona koja odgovara vašoj prehrani, zdravlju i želji da ju provedete do kraja.

Zanimljivosti

Kineska civilizacija jedna od najstarijih na svijetu, ali jedina koja traje toliko dugo. Kontinuitet postojanja rezultirao je raznim otkrićima kako u staroj tako i...

Savjeti stručnjaka

Jedan od prirodnih napitaka, koji je najbolji prijatelj, kako kažu oni koji su ga probali, a koji topi masne naslage sastoji se od tri...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.