Kako Facebook utječe na vašu vezu?

Facebook – mjesto gdje se zabavljamo, družimo s prijateljima, lajkamo i sharamo može biti od velike koristi, ali i ozbiljno naštetiti vašoj vezi. Društvena mreža koja je zaludjela mnoge u sebi krije skrivene klopke koje vas, ako ih ne znate, mogu stajati statusa veze.

Upravo vas je ‘dodao’ bivši

Ova situacija mogla bi pokrenuti glasnu raspravu sa sadašnjim partnerom, ali vas i  dovesti u iskušenje. Osim ako niste razriješili sve razmirice nalazite se na opasnom terenu.

Fotografije s bivšim

Tagirane fotografije s bivšom bolna su točka mnogih djevojaka. Mali osjećaj ljubomore je potpuno normalan, no sve više od toga može ozbiljno narušiti ljubavnu idilu. Prihvaćanje partnerove prošlosti kamen je temeljac svake zdrave veze.

par1

Facebook tajne

Tajni pretinac? Šifre? Sve su to stvari koje mogu narušiti stabilnost vaše veze. Dovoljno je da se sami zapitate koliko vjerujete svojoj boljoj polovici.

Narušavanje intime

Procvat društvenih mreža za neke predstavlja unaprjeđenje kvalitete života i veću dostupnost sadržaja, no za mnoge on znači i prijetnju intimi. Ako ste razgovor zamijenili boravkom na Facebookom stanje je alarmantno.