Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Odnosi

Kako Facebook utječe na vašu vezu?

Klopke koje vas mogu stajati statusa veze

Facebook – mjesto gdje se zabavljamo, družimo s prijateljima, lajkamo i sharamo može biti od velike koristi, ali i ozbiljno naštetiti vašoj vezi. Društvena mreža koja je zaludjela mnoge u sebi krije skrivene klopke koje vas, ako ih ne znate, mogu stajati statusa veze.

Upravo vas je ‘dodao’ bivši

Ova situacija mogla bi pokrenuti glasnu raspravu sa sadašnjim partnerom, ali vas i  dovesti u iskušenje. Osim ako niste razriješili sve razmirice nalazite se na opasnom terenu.

Fotografije s bivšim

Tagirane fotografije s bivšom bolna su točka mnogih djevojaka. Mali osjećaj ljubomore je potpuno normalan, no sve više od toga može ozbiljno narušiti ljubavnu idilu. Prihvaćanje partnerove prošlosti kamen je temeljac svake zdrave veze.

par1

Facebook tajne

Tajni pretinac? Šifre? Sve su to stvari koje mogu narušiti stabilnost vaše veze. Dovoljno je da se sami zapitate koliko vjerujete svojoj boljoj polovici.

Narušavanje intime

Procvat društvenih mreža za neke predstavlja unaprjeđenje kvalitete života i veću dostupnost sadržaja, no za mnoge on znači i prijetnju intimi. Ako ste razgovor zamijenili boravkom na Facebookom stanje je alarmantno.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Obitelj

Udomiteljstvo, kao specifičan oblik privremene izvaninstitucionalne skrbi, pruža djetetu mogućnost rasta i razvoja u okružju prihvaćenosti i podrške

Duh i tijelo

Primjerice, želite li izgubiti kilograme, žutu boju morate izbjegavati jer otvara apetit dok vam srebrna može spasiti život.

Život u dvoje

Procjenjuje se da 40% do 50% brakova završi razvodom, stoga je uspostavljanje zdrave veze često lakše reći nego učiniti.

Suncokreti na oblacima

Ne znam kako vi, ali ja često volim saslušati tuđa iskustva i savjete, iako nekako na kraju ispadne da ustvari nikad nikog ne poslušam...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.