Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Kako je protekao beauty make over za majku i kćer?

LPG EndermoSpa centar za bezvremensku ljepotu

Prije više od dva mjeseca započeli smo priču o jednoj majci i jednoj kćer, priču koja je dvjema damama pomogla da naglase svu ljepotu tijela i uklone one sitne nedostatke koje su krile ispod odjeće.

Prisjetimo se, Višnja i Darina sretne su dobitnice nagradnog natječaja beauty make over za majku i kćer u kojem su imale priliku sudjelovati sve čitateljice She.hr-a. Nakon mjeseca dana intenzivnog posjećivanja LPG EndermoSpa centra, majka Višnja i njezina kćer Darina oduzimaju dah, a riječima hvale nema kraja.

Njihovu preobrazbu pratila je i voditeljica centra Dona Sokolić koja nam je pobliže pojasnila o kakvim je tretmanima riječ. ‘Kod Višnje smo se više orijentirali na gornji dio tijela, točnije područje trbuha i ruku, koje smo tretirali s dvije tehnike. Prva su tretmani lpg uređajem, kojima djelujemo na smanjenje lokalizirane masnoće na abdomenu i zatezanje kože te tretmani drenaže kako bismo potaknuli cirkulaciju,tj.ubrzali protok krvi i limfe te pomogli tijelu pri izbacivanju viška tekućine i toksina’, naglasila je Dona i dodala. ‘Druga tehnika su tretmani s RMF1 uređajem kojima isto djelujemo na razgradnju masnoće i pojačavamo cirkulaciju tretiranog dijela tijela te pomažemo pri učvršćivanju mišića. Tijekom cijelog postupka, koji je vrlo ugodan i opuštajuć računalo provjerava kako tijelo reagira i prilagođava se tome. Ako je aktivnost stanica usporena i lijena, računalo će preko tretmanske sonde prenijeti više pulsirajućih valova na tretirano područje. Ako je aktivnost stanica povećana, smanjit će broj pulsirajućih valova koje prenosi.’

lpg mamaOsim ovih kompleksnih tehnika njegovanja tijela Višnja je bila i na tretmanima dermoinfuzije kisikom, koji dovode do izrazite regeneracije kože lica s vidljivim anti-age učinkom, a idealni su za osobe koje ne žele injekcije filera ili ostale invazivne tretmane. Također, rađen joj je i anti-age tretman u kojem se koristi crystal filler serum, koji u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu s kojom se dodatno djeluje na smanjenje bora. Stručni tim nije zanemario niti hiperpigmentacijske mrlje koje je posvijetlio serumom.

I dok je dio ekipe LPG EndermoSpa centra posvećivao pažnju majci, zakinuta nije ostala niti kćer Darina. Tako su njezino lice tijekom proteklih mjeseci tretirali s Dermophisiologique proizvodima, posebno Iron maskom kojom su joj lice pripremili za mehaničko čišćenje. Nakon toga je uslijedilo dubinsko čišćenje lica, kako bi se potaknula regeneracija i produkcija sebuma te 2 tretmana dermoinfuzije kisikom za smirivanje kože lica.

lpg kcerS obzirom na njenu mladost i vitkost, rađeni su joj lpg tretmani tijela kojima se djeluje na povećanje cirkulacije u nogama i smanjenje celulita na vrlo malim područjima. A na samom kraju, Dariana je uživala i u masaži cijelog tijela kako bi se uklonila bol u donjem predjelu leđa.

U uspješnost tretmana uvjerili smo se i sami već prvim pogledom na Višnju i Darianu, a cjelokupnom dojmu uvelike u pridonijeli i osmjesi koje nisu silazili s lica.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Budući da se ipak ljeto opasno bliži, znamo da ste u potrazi za svim tretmanima koje možete sada napraviti i vidjeti rezultat kada se...

Zanimljivosti

Majčin dan se bliži, a ako netko zaslužuje poseban tretman na barem 24 sata, to su mame.

Savjeti stručnjaka

Unatoč posvećenosti, vremenu, ulaganju u djecu i obitelj, majke često osjećaju krivnju.

Duh i tijelo

Žene se najčešće o svojim problemima raspišu anonimno u malenim okvirima na društvenim mrežama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.