Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Kako na najbolji način prezentirati mlade vizažiste?

Jubilarnim, desetim po redu, make up natjecanjem, Učilište Profokus je pokazalo kako na najbolji način prezentirati mlade vizažiste i sve učenike kozmetičarskog i sl. usmjerenja.

Jubilarnim, desetim po redu, make up natjecanjem, Učilište Profokus je pokazalo kako na najbolji način prezentirati mlade vizažiste i sve učenike kozmetičarskog i sl. usmjerenja. Jučer je, 11. ožujka, Sajam Dani ljepote i fitnessa na Zagrebačkom velesajmu otvoren u natjecateljskom duhu mladih vizažista koji su svoju viziju make up-a “Ledena ljepota” spretno i kreativno prezentirali na glavnoj pozornici sajma.

Prema pristiglim prijavama ocjenjivački žiri odabrao je sedam natjecateljica koje su sudjelovale na natjecanju: Gloriu Čiček, Annu Kaić, Sandu Livia Maduna, Laru Pecotić, Martu Šoban, Doroteu Volenik i Ivanu Zukić. Nakon 45 min natjecanja stručnom žiriju nije bilo lako odabrati najbolje radove, koji su ispunili njihova očekivanja na ovu tešku temu, kao što su ispunili i očekivanja prepune dvorane navijača i prijatelja iz srednjih škola. Stručni žiri činile su dame: stilistica, Ivana Pavić, beauty novinarka Glorie in, Nikolina Subašić,  make up artist, Žana Kožul, RTL vizažist, Josipa Župan i dizajnerica, Sara Lončarić. Prema odlukama stručnog žiria, prvo mjesto osvojila je Dorotea Volenik (Industrijsko obrtnička škola Virovitica), drugo Gloria Čiček, (Srednja škola Oroslavlje), a treće Marta Šoban (Zdravstveno učilište Zagreb).

prvo, drugo, treće mjesto

prvo, drugo, treće mjesto

Među gostima 10. Profokusovog make up natjecanja našle su se i Davorka Mraković, direktorica brenda Illamasqua, Alma Premerl Zoko, urednica portala Modni almanah, te poznata stilistica, Ana Marija Rubić, direktorica Kryolana. Posebna gošća make up natjecanja bila je Miss Zagreba i Zagrebačke županije 2016. Antonela Ivanović  na kojoj je prezentaciju  scenskog  make up-a  izvela  vizažistica Učilišta Profokus klase 2015-2016, Matea Mesić. Veliki izazov prihvatila je i klasa frizera stilista u Učilištu Profokus i njihova mentorica Krešimira Roviščanec koji su osmisli i napravili kreativnu frizuru na Antoneli, a koja je povezana s temom natjecanja – Ledena ljepota. Osim toga, kreativan scenski kostim koji je nosila Antonela, rad je Matee Muslić, diplomantice na programu kostimografije Učilišta Profokus.

Glavni sponzor  i organizator natjecanja je Učilište Profokus, koji je s partnerima – Illamasqua,  Art deco, Subrina professional, Bioderma, Kryolan i Metis, za tri najuspješnije natjecateljice, ali i ostale natjecateljice, osigurao vrijedne nagrade.

Osim natjecateljica, Učilište Profokus je za svoj 20. rođendan darovalo i posjetitelje Sajma. Na štandu Učilišta Profokus na Danima Ljepote & fitnessa posjetitelji koji su se slikali u Profokus – Instagram okviru imali su priliku osvojiti punu stipendiju Učilišta Profokus po izboru.

 

Ne propustite

Duh i tijelo

Natjecanje je korisno ako želimo razvijati svoje vještine, ali kada nam je jedina svrha pobijediti i biti "bolji" tada imamo problem jer ulažemo energiju...

Dobar posao

Korisni savjeti.

Predstavljamo

Ovogodišnje, peto izdanje Erste Plave lige obogaćeno je novim gradom, Makarskom, koji 4. svibnja otvara ovogodišnje kvalifikacije.

Predstavljamo

Više informacija o samom natjecanju, kao i obrazac te detaljne upute i savjete za make-up 'Zvjezdana prašina' možete pogledati na službenoj stranici www.profokus.hr pod...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.