Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Kako naći i zadržati ljubav

Osvoji knjigu koja ukazuje na pozitivne promjene u životu.

Nije vaša greška to što još niste našli trajnu ljubav, ali vaša je odgovornost da učinite sve što je potrebno da je pronađete. Ako ste se više puta sretali s problemima u vezama, to nije nešto zbog čega biste se trebali osjećati loše; to treba razumjeti i glede toga valja učiniti nešto konstruktivno.

Rješenja vaših problema nisu 'tamo negdje' zajedno s pravim stanom, autom ili haljinom, već u vašem prepoznavanju vaše slobode i snage da se razvijate, u namjeri da načinite promjene, da preuzmete odgovornost za ono što se događa u vašem životu – ukratko, da poduzmete put prema vlastitoj zrelosti.

Ako ste ozbiljni u svojoj težnji da imate ispunjavajuću i trajnu ljubavnu vezu, morate biti ozbiljni glede svog samaštva. Postoje četiri osnovne stvari koje morate učiniti da se pripremite prije no što sretnete svog partnera i ukrcate se na put prema braku: učenje o vezama, učenje o sebi, svladavanje vještina potrebnih u vezama i činjenje svega što možete da promijenite ponašanja i obrambene mehanizme koji vam onemogućavaju zadržavanje ljubavi koju ste našli.

Bez obzira na vaša dosadašnja iskustva i razočaranja koja ste doživjeli, kao samac ste u idealnom položaju da naučite što treba znati i činiti da biste povećali svoje šanse te našli, i zadržali, pravu ljubav.

Harville Hendrix, ugledni stručnjak i psihoterapeut te pisac brojnih popularnih priručnika, ukazuje na pozitivne promjene koje možete učiniti u životu da biste postigli trajnu ljubav. Ova knjiga, u izdanju Mozaik knjige, pomoći će vam otkriti:

imago – nesvjesnu sliku osobe za kakvu ste još iz djetinjstva programirani
• kako prekinuti s onim što ste nesvjesno preuzeli iz veze svojih roditelja i što je za vas postalo jedinim prihvatljivim modelom ponašanja u vezi
• kako prepoznati ono što je ostalo nedovršeno u djetinjstvu i može se transformirati u svjesnu vezu
• kako učiti iz svake prošle veze
• kako primijeniti novonaučeno znanje o svojoj vezi
• kako ostvariti zrelu, ispunjujuću i trajnu ljubav koja će vam neizmjerno obogatiti život

OSVOJI KNJIGU

Mozaik knjiga poklanjava vam knjigu Kako naći i zadržati ljubav, autora Harville Hendrixa.

Ako želite sudjelovati i osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom LJUBAV te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Što je po zanimanju autor knjige 'Kako naći i zdražati ljubav?'

Vaše prijave primamo do 12. rujna 2011., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. Sretno!
Vaš She.hr

Dobitnica knjige je Dunja Juričić. Čestitamo!
Obavijest o nagradi primiti će na mail.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Složit ćete se, kad su u pitanju varanje i vjernost – stvari nisu nikad crno-bijele.

Darivanje

Otkrijte pravi problem i uz pomoć konkretnih primjera i savjeta ga ne samo riješite, već sami sa sobom, svojim partnerom i voljenima ostvarite cjelovit...

Seks i osjećaji

Ultimatumi u odnosima su uvijek rizični, ali ne moraju biti loša stvar.

Duh i tijelo

Predodžba o tome da vas netko zaskoči u mraku i siluje u grmu dobila je nove dimenzije, a silovanje se može dogoditi bez upotrebe...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.