Kako naći i zadržati ljubav

Nije vaša greška to što još niste našli trajnu ljubav, ali vaša je odgovornost da učinite sve što je potrebno da je pronađete. Ako ste se više puta sretali s problemima u vezama, to nije nešto zbog čega biste se trebali osjećati loše; to treba razumjeti i glede toga valja učiniti nešto konstruktivno.

Rješenja vaših problema nisu 'tamo negdje' zajedno s pravim stanom, autom ili haljinom, već u vašem prepoznavanju vaše slobode i snage da se razvijate, u namjeri da načinite promjene, da preuzmete odgovornost za ono što se događa u vašem životu – ukratko, da poduzmete put prema vlastitoj zrelosti.

Ako ste ozbiljni u svojoj težnji da imate ispunjavajuću i trajnu ljubavnu vezu, morate biti ozbiljni glede svog samaštva. Postoje četiri osnovne stvari koje morate učiniti da se pripremite prije no što sretnete svog partnera i ukrcate se na put prema braku: učenje o vezama, učenje o sebi, svladavanje vještina potrebnih u vezama i činjenje svega što možete da promijenite ponašanja i obrambene mehanizme koji vam onemogućavaju zadržavanje ljubavi koju ste našli.

Bez obzira na vaša dosadašnja iskustva i razočaranja koja ste doživjeli, kao samac ste u idealnom položaju da naučite što treba znati i činiti da biste povećali svoje šanse te našli, i zadržali, pravu ljubav.

Harville Hendrix, ugledni stručnjak i psihoterapeut te pisac brojnih popularnih priručnika, ukazuje na pozitivne promjene koje možete učiniti u životu da biste postigli trajnu ljubav. Ova knjiga, u izdanju Mozaik knjige, pomoći će vam otkriti:

imago – nesvjesnu sliku osobe za kakvu ste još iz djetinjstva programirani
• kako prekinuti s onim što ste nesvjesno preuzeli iz veze svojih roditelja i što je za vas postalo jedinim prihvatljivim modelom ponašanja u vezi
• kako prepoznati ono što je ostalo nedovršeno u djetinjstvu i može se transformirati u svjesnu vezu
• kako učiti iz svake prošle veze
• kako primijeniti novonaučeno znanje o svojoj vezi
• kako ostvariti zrelu, ispunjujuću i trajnu ljubav koja će vam neizmjerno obogatiti život

OSVOJI KNJIGU

Mozaik knjiga poklanjava vam knjigu Kako naći i zadržati ljubav, autora Harville Hendrixa.

Ako želite sudjelovati i osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom LJUBAV te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Što je po zanimanju autor knjige 'Kako naći i zdražati ljubav?'

Vaše prijave primamo do 12. rujna 2011., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. Sretno!
Vaš She.hr

Dobitnica knjige je Dunja Juričić. Čestitamo!
Obavijest o nagradi primiti će na mail.