Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Kako pokrenuti i voditi uspješan biznis?

Women in Adria Lunch&learn event uskoro u Zagrebu

Pokrenule ste vlastiti biznis, ali niste zadovoljne rezultatima i mislite da možete puno bolje? Zanima vas kako se ostale poduzetnice nose s trenutnim teškim gospodarskim uvjetima, strahom i neizvjesnosti? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja dobit ćete na 'Women in Adria Lunch&learn' eventima koji će se održavati u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.U opuštenoj atmosferi uz ručak moći ćete naučiti od business coach-a što je potrebno za pokretanje i vođenje uspješnog biznisa te čuti inspirativne priče uspješnih poduzetnica.Ovi susreti pomoći će vam da realizirate ideju za vlastiti biznis, da se napokon odlučite na taj korak. A ako ste već bili toliko hrabri, možete se posavjetovati i izmijeniti iskustva s kolegicama o tome imaju li poduzetnice bolju ravnotežu  privatnog i poslovnog života. Imate li korporativnu karijeru i osjećate se sputanima, želite više, a korporativni zidovi vam ne daju, odgovore kako izići iz vrtloga nezadovoljstva dobit ćete od Inge Lalić, business coacha s desetogodišnjim iskustvom u savjetovanju i edukaciji poduzetnika. Vlasnica je centra za razvoj poduzetnika RE-FORMA, a kroz njen program Poduzetnička piramida prošlo je više od 1000 klijenata.Prvi Lunch&learn event bit će u Zagrebu 21.ožujka u restoranu Bon Apetit, kada će vas inspirirati i motivirati te prenijeti svoje znanje i iskustvo tri uspješne poduzetnice.

Sandra Mihelčić koja nakon uspješne korporativne karijere kreće u poduzetničke vode, danas je suvlasnica i direktorica Business Media Grupe čije su edukacije i publikacije neizostavan dio poslovne zajednice u Hrvatskoj.

Jadranka Boban Pejić, pionirka prirodne prehrane u Hrvatskoj, suvlasnica i direktorica poduzeća Biovega, dobitnica mnogih nagrada za poduzetničke uspjehe.

Maja Jelisic Cooper, ostavlja korporativnu karijeru i pokreće dva biznisa: tvrtku za mobilni marketing koja ubrzo postaje regionalni lider te Klassik TV, TV kanal koji danas gleda preko 600.000 kućanstava u regiji.

PROGRAM:

12.00-12.30 Registracija sudionica i networking* prije početka
12.30-13.30 Ručak** i panel rasprava
13.30-14.00 Networking*
14.00 Zatvaranje događaja

*Prilikom prijave sudionice navode networking target skupinu na temelju čega se radi raspored sjedenja. Dan prije eventa šaljemo listu sudionica.
**Izbor ribljeg ili mesnog menija uz ograničenu količinu pića


Sudjelovanje na ovom događaju stoji 200 kuna, a prijaviti se možete na stranici Womenadria.com.

Nakon Zagreba Lunch&learn stiže i u druge gradove:

Split: 4.4.2013
Rijeka: 11.4.2013.
Osijek: 17.4.2013.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Zabušavanje, inertnost, izbjegavanje odgovornosti... Kada je dosta?

Dobar posao

Donosimo neke navike zbog kojih na vašem radnom mjestu možete djelovati neprofesionalno.

Dobar posao

Pojam ‘ghostinga’ najčešće povezujemo s dejtanjem, no sve se više ‘ghosting’ spominje i u poslovnom okruženju. O čemu se zapravo radi?

Financije

Jeste li znali da se financijska pismenost uči od malena? Saznajte kako svoje dijete naučiti vještini pametnog upravljanja novcem!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.