Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Kako postati sretan

Osvoji priručnik koja će vas naučiti kako da odaberete sreću.

Je li traganje za srećom sebično? Ni u kom slučaju. Ljudi ne vole biti u blizini onih koji su nesretni. Ako ste iskreno sretni, isijavat ćete energiju sreće na one koji vas okružuju. Zauzvrat ćete opet dobiti energiju sreće.

Tako na temelju vlastitog iskustva savjetuje Rima Rudner u svom priručniku Kako postati sretan. Prema njezinom životnom iskustvu, sreća se ne događa sama od sebe, već traži težak rad i samodisciplinu. Stoga ako odaberete biti sretni, morate naučiti kontrolirati procese unutarnjih misli tako što ćete ih reprogramirati.

"Život je pun prepreka. Preskočite jednu prepreku, a pojavi se nova. Ponekad te prepreke možete svladati, a ponekad ne. No vaš stav prema tim preprekama omogućit će vam da budete sretni, a ne tužni ili ljuti.", tvrdi autorica. Za istinsku sreću treba razviti mudrost i suosjećanje te naći načina da u svemu vidite smiješnu stranu. Naučite kako se izvući iz depresije, riješite se „otrovnih„ ljudi, prestanite se brinuti, razvijte intuiciju i stvorite obilje pozitivnih događaja u vlastitom životu.
 • Zarađujte više novca, steknite više prijatelja i postanite sretniji.
 • Prevladajte osjećaj krivnje, prevladajte strah i brige.
 • Pobijedite neuspjeh i frustraciju, bolest i nesigurnost, tugu i ovisnost.
 • Pronađite pravu ljubav.
 • Otkrijte što doista jeste.
 • Odaberite sreću.


Jeste li umorni od uloge žrtve? Osjećate li se kao da ste u škripcu? Mrzite li svoj život? Nedostaje li vam nešto? Prolazi li život pokraj vas? Živite li bez smisla? Jeste li stalno u potrazi za odgovorima? Tražite li uvijek nekoga ili nešto što bi vas usrećilo? Prestanite željeti da vam se dogodi nešto dobro i naučite kako da do toga zaista dođete – odmah!
 • Suprotstavite se svom genetskom nasljeđu.
 • Izvucite se iz depresije.
 • Imajte više sreće.
 • Povećajte svoju popularnost.
 • Stvorite obilje.
 • Riješite se „otrovnih“ ljudi.
 • Zauvijek se prestanite brinuti.
 • Razvijte intuiciju .
Rima Rudner autorica je knjige The Complete Guide to Decorating Your Home te koautorica knjige Who Moved my Birthday: The Baby Boomer's Essential Guide to Anti-Aging u suradnji s dr. sc. Bradom Frankom, dr. med. Sanjayom Guptom i farmaceutom Richardom Moonom. Rima je napisala brojne scenarije, scenarije za humoristične serije, scenarije za stand-up komičare, dječje knjige i članke za časopise. Pomagala je u pisanju mnogih drugih knjiga samopomoći na temu zdravlja i dobre forme, dijeta, starenja, psihologije i međuljudskih odnosa. Rima se oporavila od raka i zna kako vlastite životne tragedije pretvoriti u iskustva iz kojih svi možemo nešto naučiti.

OSVOJI KNJIGU

Profil vam poklanja 2 primjerka knjige Kako biti sretan autorice Rima Rudner.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom SRETAN te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove druga autorska knjiga spisateljice Rudner?

Vaše prijave primamo do 18. travnja 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Knjige su osvojile Đurđa Klarić i Jelena Marić, čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Život je isprepleten usponima i padovima, srećom i tugom, a najčešće nas nepredvidivi životni udarci i najviše „izbruse“. S jednim takvim životnim udarcem bio...

Horoskop

Saznajte tko će biti dobro raspoložen, napredovati i imati obilje ljubavi!

She Book Club

Svoju bolest pretvorio je u putovanje, a više o samoj knjizi, Marko će u užem krugu prijatelja, obitelji i kolega, predstaviti 29.11.2022. godine na...

She Book Club

Ovaj psihološki triler čija se napetost uvlači pod kožu nepredvidivi je i uzbudljivi nastavak ubojitog romana „Obitelji s gornjeg kata“.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.