Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Kako postići da muškarac trči za vama

Poludjet će i ostati lud za vama.

Ako upravljate situacijom, možete postići da vaš muškarac uvijek trči za vama. Evo kako…

Pokušajte ne činiti prvi korak. Možete biti emancipirana žena, ali muškarci vole lov. Također, ne smije vas uzimati zdravo za gotovo. Ako ćete stalno poticati društvene aktivnosti, s vremenom ćete postajati sve manje njegova djevojka, a sve više planer društvenog života.

Žena na početku veze ne bi trebala biti presenzualna. Učinite tjelesni kontakt suptilnim, primjerice, stavite mu ruku na koljeno. Nebitno koliko ste moderni, i vi i vaš partner, seks je velik korak u vezi. Isto tako, nemojte stalno trčati za njim. Držite laganu distancu.

Činite male stvari koje će mu pokazati da je on prva misao u vašoj glavi je dobra ideja. Možete ga iznenaditi njegovim najdražim jelom. Ne mislimo pod tim da postanete njegov asistent, to moraju biti stvari koje radite sa zadovoljstvom za njega. Ipak,  jednog lijepog dana, možete mu, primjerice oprati rublje.

Recite mu da izgleda dobro, recite mu kako su mu šale smiješne i uvijek naglasite njegove dobre strane. Pomozite mu u pripremi radnog zadatka ili odijevanju za posao. Dajte mu do znanja da znate dosta o modi ponekim savjetom što i kako da odjene. Poanta je izgradnja međusobnog povjerenja.

Žene uvijek žele znati na čemu su i kakva će biti budućnost. Muškarci ne vole taj oblik pritiska – oni radije uživaju u trenutku. Stoga mu ne pričajte stalno o tome da su svi vaši prijatelji već vjenčani i imaju djecu jer to bi ga moglo prestrašiti.

Naravno da je za vezu potrebno puno i zato ovo treba shvatiti tek kao male savjete što i kako napraviti da bi vaš muškarac stalno razmišljao o vama.

Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Žene se najčešće o svojim problemima raspišu anonimno u malenim okvirima na društvenim mrežama.

Seks i osjećaji

Istočnjačke mudrosti o seksualnoj energiji kao putu do zdravlja i vitalnosti.

Kućni ljubimci

Znanost sve češće podupire teoriju da i psi imaju osjećaje.

Seks

Sve je ustajalo. Dižete se rano, doručkujete, idete na posao, vraćate se, gledate televiziju, tuširate se, idete u spavati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.