Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Kako pravilno postaviti ciljeve?

I vama se događa da se godinama vrtite u istom krugu i nikako da nađete izlaz?

I vama se događa da se godinama vrtite u istom krugu i nikako da nađete izlaz? Imate želje koje nikako postati stvarnost? Mislite da je vaše ciljeve moguće ostvariti, ali ne znate kako? Pitate se je li greška u vama, organizaciji ili okolnostima?

Želite li se pokrenuti s mrtve točke i konačno krenuti prema onom što priželjkujete, postaviti izvrsne temelje i dobiti definirane alate za uspjeh uz pomoć kojih ćete sigurno izbjeći neuspjeh i konačno prestati lutati?

Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, ovo je radionica za vas! Zbog velikog interesa NLP Institut by Melita Manojlović organizira još jednu besplatnu radionicu „Ciljevi“.

Ovaj je trening namijenjen svim ljudima koji žele radom na sebi postići brže i egzaktnije djelovanje prema željenom uz istovremeno otklanjanje smetnji na putu do cilja. Zato, dođite 23. svibnja 2019. od 18:00 do 19:00 sati u prostorije na Zagrebačkoj aveniji 104 d u Zagrebu.

Ulaz na radionicu je besplatan! Prijava i svi materijali za radionicu nalaze se na LINKU.

Više

Duh i tijelo

Ako želite stvari koje nikad niste imali, morate raditi stvari koje nikad niste radili…

Dobar posao

O samopouzdanju ovisi hoćemo li živjeti u skladu sa svojim željama ili ćemo se uvijek podređivati drugima, hoćemo li znatiželjno ispitivati životne izazove ili...

Suncokreti na oblacima

Ne znam kako drugi, ali ja si često postavljam ciljeve u životu. Skoro svakodnevno si dajem neki novi zadatak, nešto novo za riješiti...

Duh i tijelo

Ovih 7 razloga nekima neće biti lako prihvatiti, ali nikad nije kasno nešto promijeniti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.