Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Kako preživjeti seks po vrućini?

Pobrinite se da vam bude vruće na pravi način!

Lude smo da uopće pišemo o ovome, pomislit ćete! Tko se još želi maziti pri toplotnom udaru!?

Priznajemo, u vrućim ljetnim mjesecima seks zna biti naporan, zato je vrlo važno paziti na prehranu jer i o tome ovisi koliko će nam biti vruće. Izbjegavajte masnu hranu i vruće juhe, radije jedite puno svježeg voća i povrća, recimo lubenice i naravno puno tekućine.

Najprimjerenija je voda, koju treba početi piti već od jutra da tijelo tijekom dana ima dovoljne zalihe. Ako po najvećoj vrućini osjetite požudu i želite se seksati, imajte kraj kreveta bocu vode ili komadiće voća pogotovo u slučaju da će vaša igra potrajati.

Za vrijeme predigre ili seksa posebno u vrućim danima imajte na umu da dovoljno pijete napravite manju pauzu i popijte vode. Voda može začiniti vašu predigru tako da se međusobno polijevate vodom ili pustite da mašta radi za vas.

Izaberite primjerno doba dana

Za seks je najprimjerenije jutro, kada sunce nije toliko jako. Ako još niste na godišnjem, sat navijte ranije te si priuštite dobar jutarnji seks. Seks u kasnijim večernjim satima je isto odličan izbor kada je sunce zašlo. Prozračite sobe kako bi prije akcije ušlo svježeg zraka te kako bi se prostorije rashladile. Ako imate prostran balkon, a moguće ste potajno i egzibicionisti, možete se seksati vani što će biti još uzbudljivije. Prije seksa otvorite prozore i vrata kako bih imali malo propuha i svježeg zraka koji će vam goditi u vrućim trenutcima.

Iskoristite klima uređaje

Izmišljamo toplu vodu!? Možda, ali uz klimu, seks i u najvrućim trenutcima u danu neće biti problem, samo morate paziti da ne pretjerate s prevelikom temperaturnom razlikom i kako se goli ne bi prehladili.

Ako nemate klimu, nabavite ventilator i namjestite ga da puše u smjeru u kojem se vi seksate, samo nemojte namjestiti ventilator direktno na sebe. Možda vam se čini smiješna pomisao da vam ventilator puše u stražnjicu no neće vam smetati kad budete osjećali valove vrućine.

Intimatemedicine.com.hr

Više

Seks

Pet načina kako do više užitka!

Seks

Osim što je jednostavna, poza ležećeg policajca jedna je od onih u kojoj možete biti vrlo bliski s partnerom, bez obzira na to što...

Suncokreti na oblacima

Uvijek me zanimalo je li i kako je moguće da, ako s jednom osobom duže vrijeme imaš isključivo samo seksualnu vezu, ili ti odnos,...

Seks

Složit ćemo se, iskrenost je uvijek najbolja opcija, a tu su i neke stvari koje nikada ne treba skrivati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.