Kako preživjeti seks po vrućini?

Pobrinite se da vam bude vruće na pravi način!

Za vrijeme seksa pijte vodu

U vrućim ljetnim mjesecima seks zna biti naporan, zato je vrlo važno paziti na prehranu jer i o tome ovisi koliko će nam biti vruće. Izbjegavajte masnu hranu i vruće juhe, radije jedite puno svježeg voća i povrća, recimo lubenicei naravno puno tekućine. Najprimjerenija je voda, koju treba početi piti već od jutra da tijelo tokom dana ima dovoljne zalihe. Ukoliko po najvećoj vrućini osjetite požudu i želite se seksati imajte kraj kreveta bocu vode ili komadiće voća pogotovo u slučaju da će vaša seksuačna igra potrajati.

Za vrijeme predigre ili seksa posebno u vrućim danima imajte na umu da dovoljno pijete napravite manju pauzu i popijte vode. Voda može začiniti vašu predigru tako da se međusobno poljevate vodom ili pustite da mašta radi za vas.

Izberite primjerno doba dana

Za seks je najprimjerenije jutro, kada sunce nije toliko jako. Ukoliko još niste na godišnjem sat navijte ranije te si priuštite dobar jutarnji seks. Seks u kasnijim večernjim satima je isto odličan izbor kada je sunce zašlo. Prozračite sobe kako bi prije akcije ušlo svježeg zraka te kako bi se prostorije rashladile. Ukoliko imate prostran balkon možete se seksati vani što će biti još uzbudljivije. Prije seksa otvorite prozore i vrata kako bih imali malo propuha i svježeg zraka koji će vam goditi u vrućim trenutcima.

Iskoristite klima uređaje

Ukoliko doma imate klimu, seks i u najbvrućijim trenutcima u danu neće biti problem, samo morate paziti da ne pretjerate s prevelikom temperaturnom razlikom i kako se goli ne bi prehladili. Ukoliko nemate klimu nabavite ventilator i namjetite ga da puše u smjeru u kojem se vi seksate, samo ne mojte namjestiti ventilator direktno na sebe. Možda vam se čini smiješna pomisao da vam ventilator puše u stražnjicu no neće vam smetati kad budete osjećali valove vrućine. Isto vrijedi i za auto ukoliko u autu imate klimu nije važno koje je doba dana ako ste vi usred vožnje raspoloženi za seks. Također ne mojte temperaturu u autu namjestiti na prenisku kako vas ne bi udari toplotni val kada izađete iz auta.

Intimatemedicine.com.hr