Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Kako pronaći dečka?

Za sve single djevojke

Pronaći muškarca koji će vas činiti sretnima za mnoge nije jednostavan podvig. Većina djevojaka proživljava cijeli niz neuspjelih izlazaka prije no što upoznaju gospodina Pravog. Donosimo vam niz savjeta koji će vam pomoći pronaći istinsku ljubav i vratiti vjeru u muški rod.

Adam LoDolce, poznati američki seksolog, savjetuje single djevojkama da provode što više vremena u društvu. Tako on uspoređuje pronalazak dečka s gubljenjem kilograma. Naime, jednako kao što ne možete smršaviti odlaskom na trening jednom mjesečno, tako niti rijetkim izlascima ne možete pronaći svoju srodnu dušu.

Njegov kolega Evan Marc Katz, naglašava da previše analiziranja na prvom spoju može biti velika prepreka daljnjem razvoju veze. Ako muškarac želi spavati s vama i ako mu je vrijeme provedeno na spoju predstavljalo ugodu tko ste vi da komplicirate stvari.

decko 1Žene ponekad zamišljaju savršenog muškarca sastavljajući imaginarnu listu njegovih vrlina i mana, ako ih uopće ima. Imajte na umu da previsoki kriteriji vode ka propasti i vječnom razočarenju u muški rod.

Laurel House, autorica knjige ‘Screwing the Rules’, svim djevojkama predlaže da se ugledaju na muškarce i ne glume tajanstvene nedostižne dame jer će upravo takve i ostati. Otvorite se, pa čak i ako to znači otkrivanje nečega čime se ne ponosite. To će vas na neki način učiniti ranjivima, ali i dečku olakšati pristup.

Svako malo žene se nalaze u situaciji kada moraju pokazati svoje zavodničke moći. House naglašava kako uspješne zavodnice krasi zarazan osmjeh, moć konverzacije i pozitivna energija, stoga ne zaboravite da je ključ pronalaska dečka i vaše ponašanje.

decko 3Nastojte uvijek impresionirati sugovornika. Poslužite se sočnim detaljima iz vašeg života i bit će vam dovoljno tek par minuta da vam se muškarca vaših snova baci pod noge.

Uspješnost na ovome puta ne ovisi o količini knjiga koje ste pročitali, savjetima prijateljica pa čak niti ovome članku. Ona ovisi o vama samima, trudu koji ulažete, pozitivnim vibracijama i stavu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Ovo je trenutak kada trebamo oprostiti, kako sebi, tako i drugima, kako bismo nastavili živjeti sretno.

Savjeti i preporuke

Med Contour Multipower je prava alternativna liposukcija.

Savjeti i preporuke

Inovativne Farm To Face Sheet maske, koje se mogu koristiti samostalno ili uz UFO 2 uređaj.

Beauty report

Dermatolozi smatraju da za osobe koje provode puno vremena pred ekranima ima smisla uvesti zaštitu od plavog svjetla u redovnu njegu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.