Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
freepik
freepik

Dobar posao

Kako sakriti uredsku romansu?

U vezi ste s kolegom s posla, ali se bojite da bi vam uredska romansa mogla ugroziti posao?

U vezi ste s kolegom s posla, ali se bojite da bi vam uredska romansa mogla ugroziti posao? Predstavljamo vam nekoliko jednostavnih savjeta koji će vam olakšati prikrivanje postojeće situacije.

Ne mijenjajte rutinu

Najbolji način za prikrivanje uredske romanse je pridržavanje uobičajenog rasporeda tijekom radnog dana. Nemojte ništa mijenjati. Ljudi uvijek primijete značajne promjene u inače uobičajenoj rutini, posebno ako vaše poslovne kolege vole tračati. To znači da nema zajedničkih ručkova s novim partnerom – osobito ako se do sada niste družiti s tom osobom na prijateljskoj osnovi.

Držite tajnu za sebe

Ako na poslu imate nekoliko bliskih prijatelja s kojima stvarno želite podijeliti svoj najnoviji “ulov”, važno je ne predati se ovom nagonu. Ovo je vrlo bitno pravilo koje trebate slijediti ako želite prikriti vezu s kolegom. Nemojte se pohvaliti, a potom im reći: “ali obećajte da ovu vijest nećete širiti dalje”. Vjerujte, jedva će dočekati da odaju vašu tajnu.

Ne ostavljajte dokaze

Ako želite prikriti uredsku romansu, važno je odabrati „siguran“ način komunikacije s voljenom osobom tijekom radnog dana. Ako mislite da međusobno razmjenjivanje e-mailova s poslovne adrese spada u ovu kategoriju – gadno se varate. Većina tvrtki posjeduje interne servere koji mogu pratiti svu elektroničku komunikaciju između zaposlenika. Dakle, vaša uredska veza ubrzo može postati javna stvar. Umjesto toga, ograničite se na sms-ove i glasovnu poštu.

Izbjegavajte zajednička uredska druženja

Obožavate aftere u lokalnom baru? Kako bi se pokrenule glasine dovoljna je “raspoložena” kolegica koja će potpuno drugačije protumačiti vaš odgovor na njeno „neugodno“ pitanje. Dakle, najbolja stvar je izbjegavati zajednička uredska druženja.

Ne dopustite romansi da utječe na vaš rad

Možete si dozvoliti nekoliko slatkih poruka putem mobitela ili kratki poljubac na stepenicama. Međutim, ali ne smijete dopustiti da uredska romansa utječe na vaš rad. Zbog zapostavljanja svakodnevnih obaveza biste oboje mogli ostati bez posla. Umjesto toga, radite još marljivije i predanije – na taj ćete način steći malu prednost ako se sazna za vašu vezu. Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Tijekom zimskih mjeseci, od prosinca do veljače, razina privlačnosti raste, dok u lipnju, srpnju i kolovozu ona bude najniža u godini.

Seks i osjećaji

Dok god vas vaš fetiš ne sprječava u vođenju svakodnevnog života, nema apsolutno ništa loše u tome da uživate u onome što vas uzbuđuje.

Događanja

Bilo da se radi o teenagerima, susjedstvu ili poslovnim suradnicima, tračanje i ogovaranje je neizbježno.

Život u dvoje

Istraživanja pokazuju da 34 posto žena i 62 posto muškaraca provjerava mobitel svojeg partnera, piše Bright Side.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.