Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Kako se ljube različiti horoskopski znakovi

Što zvijezde govore o njegovim poljupcima?

Možda će mu zvučati neobično, ali prije maženja pitajte ga što je po horoskopu. Njemu će to možda biti ženska besmislica, ali vi ćete već tada znati da li se s njim vrijedi upuštati u nešto više. Prije nego sklopite oči i prepustite se milovanjima, dobro ih otvorite i pročitajte zvjezdano upozorenje.

Ovan

Ovnovi su impulzivne osobnosti, njih uznemiri i najmanji signal. Prije nego se okrenete bit ćete u njegovom zagrljaju, naravno ukoliko mu se sviđate. Muškarci rođeni u ovom znaku slove za prave majstore u ljubljenju.

Bik

Ukoliko bikovi nešto žele, potrude se da to i dobiju. Bik se mirno i opušteno upušta u zavođenje, prvo će vas zavesti, a onda će se njegova strast rasplamsati u trenutku, zato budite spremni na nenadani poljubac.

Blizanac


Muškarac rođen u znaku blizanca će vam neprekidno govoriti i više ga nećete moći pratiti. On će od vas tražiti jasan znak kako bi se osjetio dovoljno jak da vas poljubi, Njegov poljubac će biti nježan i sramežljiv, što će vas ludo uzbuditi i željet ćete još.

Rak

Muškarci rođeni u znaku raka, vole nježnost i vole žene. Poljubit će vas spontano i suptilno tako da ćete se osjećati kao princeza. Njihovi poljupci su nježni i nikada ne prestaju.

Lav

Većina muških lavova su kraljevi zavođenja. Okupirat će vašu pažnju i obasipat će vas slatkim riječima, kada budu vidjeli da ste podlegli njihovoj privlačnosti, napast će vas bez milosti i obasipat vas divljim i strastvenim poljupcima.

Djevica


Muškarac rođen u znaku djevice je promišljen i suzdržan, zato će vam se njegov prvi poljubac činiti hladan i bez strasti. On će čekati vašu reakciju kako bi bio siguran u svoj postupak, a kada se opusti bit će pravi vulkan.

Vaga


Muškarac rođen u znaku vage će vas vrtjeti oko prsta sve dok ne izgubite glavu. Poljupci će biti nadasve romantični, skoro filmski, srce će vam od uzbuđenja poludjeti.

Škorpion


Škorpioni slove za teške osobe ali u ljubljenu im nema sličnih. Napast će vas bez oklijevanja i ljubit će vas odlično i samosvjesno, ukoliko se ne budete opirali,  vjerojatno će vam pokazati sve svoje čari.

Strijelac

Strijelci su izuzetno radoznali i ustrajni. Ukoliko mu se svidite odmah će krenuti u akciju. Njegov poljubac bit će Napoleonov osvajački pohod – poslije prvog napada će se odmaknuti i pričekati vašu reakciju. Ukoliko uoči da ima dobre mogućnosti za pobjedu, napast će vas svim raspoloživim oružjem.

Jarac


Muškarci rođeni u ovom znaku su na samom početku suzdržani i skromni. Prije nego učine sljedeći korak žele se uvjeriti kakve su im mogućnosti za uspjeh. Jarčevi poljupci su vrlo promjenjivi kao i on sam. Ponekad su mu poljupci mlaki i bez strasti, a ukoliko ga malo uzbudite ljubit će se s vama do sljedećeg dana.

Vodenjak

Vodenjaci su vrlo temperamentni, jako vole avanture. Svoje vruće poljupce će dijeliti s vama kada to budete najmanje očekivali. S vodenjakom vam sigurno neće biti dosadno, stalno će vam se činiti da vas ovako dobro nikad prije nitko nije ljubio.

Ribe

Muškarac rođen u znaku ribe je poprilično neodlučan, za njega je romantika na prvom mjestu. Pobrinut će se za svijeće i romantiku te će vam gledati duboko u oči. Njegovo nježno i osjećajno ljubljenje će vam svakako ispuniti sve želje.

Intimatemedicine.com.hrClick to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vaga, Strijelac i Vodenjak.

Horoskop

S dolaskom Nove godine mnogi očekuju da će problemi ostati u prošlosti, a u ponoć svi sigurno žele isto – sreću!

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Škorpion, Djevica i Rak.

Horoskop

Tamna strana astrologije daje vam objašnjenje zašto ste – bez obzira na to tko ste – užasno ljudsko biće.

Advertisement