Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Kako se osjećati sigurno i vjerovati životu bez obzira na sve

Gabrielle Bernstein u svojoj velikoj svjetskoj uspješnici Univerzum ti čuva leđa pokazuje kako odustati od misaonih obrazaca koji nas sprečavaju da istinski kažemo „da“ ljubavi i počnemo živjeti ohrabreni spoznajom: da, univerzum nam doista uvijek čuva leđa.

Ljubav, sreća, sigurnost – svi težimo ispunjenom životu, no da bismo ga ostvarili preduvjet je da se sami sebi maknemo s puta, otpustimo kontrolu i preobrazimo strah u vjeru i prihvaćanje. Gabrielle Bernstein u svojoj velikoj svjetskoj uspješnici Univerzum ti čuva leđa pokazuje kako odustati od misaonih obrazaca koji nas sprečavaju da istinski kažemo „da“ ljubavi i počnemo živjeti ohrabreni spoznajom: da, univerzum nam doista uvijek čuva leđa.

Glavni razlog našeg nezadovoljstva je iznenađujuće jednostavan: mi se opiremo sreći.  Dijeleći s nama svoju osobnu priču i univerzalne lekcije koje je usvojila otklanjajući taj otpor u sebi, pomaže nam da zauzdamo svoju potrebu za kontrolom, da se opustimo kako bismo mogli doživjeti osjećaj sigurnosti i slobode.

„U mojem slučaju, onaj trenutak kad sam prihvatila svoje strahove bio je trenutak kad je strah jenjao. Prihvativši svoj strah i odustavši od želje da budem slobodna, otvorio mi se još širi put prema slobodi. Danas se više ne opirem ljubavi i imam vjere da mi energija ljubavi ovoga univerzuma stalno stoji nadohvat ruke.“

U ovoj pitkoj, praktičnoj knjizi s puno jednostavnih, korisnih vježbi, uvijek ćete se iznova vraćati jer Gabrielle nam pokazuje kako da pronađemo sigurnost usred nesigurnosti, snagu usred bespomoćnosti i ljubav u svijetu straha… Ono što nam svima treba.

O autorici

Gabrielle Bernstein predstavljena je u Oprinoj emisiji Super Soul Sunday kao predvodnica misli nove generacije. The New York Times prozvao ju je „novim uzorom“. Kao „duhovna aktivistica“ Gabrielle se nedavno udružila s Deepakom Choprom kako bi organizirali najveću svjetsku meditaciju za Guinnessovu Knjigu rekorda.

YouTube ju je uvrstio u 16 YouTube Next Video blogera, a Mashable ju je imenovao jednom od 11 osoba čije inspirativne objave treba pratiti na Twitteru. Na Forbesovoj listi nalazi se među 20 najbolje brendiranih žena. O njoj se govorilo u brojnim medijima, kao što su ELLE, OWN, Kathy Lee & Hoda, emisija Today, Oprin Super Soul Sunday, The Queen Latifah Show, Anderson Live, Access Hollywood, Marie Claire, Health, SELF, Women’s Health, Glamour, Help Desk. Pojavila se i na naslovnici časopisa Experience Life Magazine.

Prijevod: Suzana Szabo

Cijena: 129,00 kn

[box style=”0″]

Darujemo jednu knjigu! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #vjerovati

Prijave primamo do 1. studenog, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Barbara Mačina.

[/box]

Više

Istaknuto

Ne, ne vjerujem ti više.

Drama Queen

I kome vjerovati? Kome dok se svi pretvaramo kako nam je bolje nego što je?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.